Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 31-45 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 574kr.

Ni har nära till några stycken välbesökta attraktioner som Asian Art Museum och Alamo Square från hotellet Travelodge Central San Francisco. Detta hotell är tvåstjärnigt och du finner det i San Francisco längs med gatan Market St.

från 574kr.

Buena Vista Motor Inn, ett prisvärt hotell med två stjärnor som är beläget nära attraktionerna Fisherman's Wharf och Musee Mecanique. Det är nära Lombard Street utmed gatan Lombard St som boendet finns.

från 580kr.

Många omtyckta restauranger i San Francisco finns inom ett kort avstånd till det billiga hotellet Days Inn San Francisco Downtown/Civic Center Area. Det är nära Louise Davies Symphony Hall som du påträffar detta tvåstjärniga hotell med en kostad från 580 svenska kronor.

från 580kr.

Med ett kort gångavstånd till populära turistattraktioner som Cable Car Museum och Chinatown kanske hotellet Post Hotel ett bra boende. Det är i San Francisco vid Post St som ni stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 580kr.

Med tvåstjärnig klass är detta ett utmärkt boende inte långt ifrån omtyckta turistattraktioner som Cable Car Museum och Beach Blanket Babylon. Det är nära Union Square i San Francisco som ni finner Grant Hotel, ett billigt hotell med pris från 580 kr.

från 593kr.

En liten bit bort från attraktionerna Cable Car Museum och Marrakech Magic Theater finner du Hotel Majestic, ett 3-stjärnigt hotell som är enkelt utan att avvisa kvalitén. Boendet finns nära Asian Art Museum i San Francisco längs vägen Sutter St.

från 599kr.

Det 2-stjärniga hotellet Beach Motel har logi till priser från 599 SEK per natt. Hotellet är billigt och ni finner det i San Francisco (Ocean Beach).

från 602kr.

Nära turistattraktionerna San Francisco Maritime National Historical Park och Palace of Fine Arts påträffas ett tvåstjärnigt hotell vid namn Chelsea Motor Inn som är ganska okomplicerat. Du hittar detta hotell längs Lombard Street i San Francisco (Cow Hollow).

från 613kr.

Country Hearth Inn San Francisco Hotel är ett 2-stjärnigt hotell i San Francisco nära Palace of Fine Arts. Det är på Lombard St som boendet påträffas och tillhör de billiga valen.

från 619kr.

Coventry Motor Inn är ett populärt hotell med standard på två stjärnor som fått bra betyg. Det är i San Francisco (Cow Hollow) längs med Lombard Street som du stöter på detta billiga hotell.

från 632kr.

En hel del populära matställen i San Francisco påträffas nära det billiga hotellet Lombard Motor Inn. Boendet har två stjärnor i klass och ni finner det nära Lombard Street med en kostad från 632 SEK för ett rum.

från 638kr.

Hotel Mark Twain är ett 3-stjärnigt hotell med träningslokal som ger chansen till träning under er vistelse i San Francisco. Exempel på utrustning i de väldigt billiga rummen på hotellet är det viktigaste, och kostnaden för dem ligger från 638 kr.

från 638kr.

Detta 3-stjärniga hotell är beläget nära de välbesökta sevärdheterna Chinatown och Cable Car Museum. Med rum från 638 kr är The Powell Hotel extremt billigt med en bra placering nära Union Square i San Francisco.

från 638kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Bijou tycks vara prisvärt och ligger ganska nära attraktionerna Chinatown och Cable Car Museum. Det är nära Union Square utmed gatan Mason St som detta hotell finns.

från 638kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är byggt mycket nära välbesökta sevärdheterna Musee Mecanique och Fisherman's Wharf. Comfort Inn by the Bay är ett billigt hotell nära Lombard Street i San Francisco med en kostnad från 638 kronor och uppåt.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell