Filtrera Hotell

Pris: 328-2726 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Johannesburg

Hitta de bästa hotellen i Johannesburg, Sydafrika för dig!
Visar 1-15 av 73 hotell i Johannesburg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 328kr.

I Johannesburg (Sandton) hittar du detta trestjärniga och mycket billiga hotell med rum utrustade med det mest viktiga. Golden Gate Guest House är hotellets namn och det går att beställa rum för 328 SEK per natt.

från 366kr.

I Johannesburg (Randburg) ligger detta trestjärniga och väldigt billiga hotell med hotellrum inredda med det enklaste. På Mercure Johannesburg Randburg Hotel är det möjligt att boka ett hotellrum för 366 kronor som billigast.

från 394kr.

Det trestjärniga hotellet Mercure Johannesburg Midrand Hotel har hotellrum till ett pris från 394 SEK och uppåt. Detta hotell tycks vara bland de absolut billigaste hotellen i Johannesburg och ni finner det i Johannesburg (Midrand).

från 422kr.

Executive Hotel Midrand är beläget vid Gallagher Avenue Midrand, är populärt för företag och har en standard på 3 stjärnor. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt av kläder, konferenssal m.m. och med ett pris från 422 kronor per dygn.

från 425kr.

Hotellet Silver Oak Luxury Accommodation har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellet anses vara billigare än de flesta hotell och hotellets rum har bland annat safebox, Internetanslutning och AC.

från 456kr.

Från 456 kronor kan ni få ett hotellrum på Protea Hotel Samrand, ett väldigt billigt hotell med bekvämligheter som restaurang, bar och utomhuspool. Det är i Johannesburg (Midrand) som ni stöter på detta trestjärniga logi.

från 474kr.

Hotellet Ascot Boutique Hotel är extremt billigt och har bekvämligheter som restaurang, pub och gym. Detta boende har 4 stjärnor i klass och ni springer på det vid Grant Avenue Norwood Gauteng nära Observatory golfklubb.

från 475kr.

På Hotel Lamunu finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Detta boende är synnerligen billigt och rummen är furnerade med det mest väsentliga och med luftkonditionering.

från 484kr.

Nära Museum Africa stöter du på detta trestjärniga och billiga hotell med hotellrum inredda med det mest viktiga. The Devonshire är namnet på hotellet och det är möjligt att beställa ett rum på hotellet för 484 kronor när det inte är högsäsong.

från 487kr.

Det företagsanpassade Indaba Hotel är ett fyrstjärnigt hotell intill vägen William Nicol Drive Fourways. Hotellrummen kostar från 487 SEK per natt och på hotellet finns till exempel företagsanpassade faciliteter som bolagscenter och större konferensrum.

från 496kr.

Hotellet Holiday Inn Express Sandton Woodmead är billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Detta hotell finner du längs gatan Woodmead And Maxwell Dr Sandto som går i Johannesburg (Rivonia) och har en standard på tre stjärnor.

från 497kr.

Hotellet Maru's Bed And Breakfast är beläget i Johannesburg (Morningside) med en standard på 3 stjärnor. Boendet ligger på gatan Willow Place Kelvin Sandton och får betraktas som ett billigt alternativ med hotellrum från 497 kr.

från 498kr.

Om bekvämligheter som pub, restaurang och pool utomhus är en önskan så kan kanske Cedar Park Hotel & Conference Centre vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 498 svenska kronor per natt. Ni hittar detta boende i Johannesburg med en standard på 3 stjärnor.

från 506kr.

Hotellet Fabz Estate Hotel är billigt och har de enklaste bekvämligheterna. Detta hotell har en klass på tre stjärnor och du hittar det nära Montecasino vid vägen Cnr Concourse Crescent and Alliway St. Lonehill Fourways.

från 524kr.

The Constantia Hotel är ett billigt hotell med bekvämligheter som utomhuspool, restaurang och bar. Boendet har 3 stjärnor i klass och du påträffar det utmed road Midrand i Johannesburg (Midrand).

Alternativa resmål...

Om Johannesburg

Johannesburg är Sydafrikas största stad. Staden är inte allt för välbesökt utav turister, oftast blir Johannesburg bara ett stopp på vägen till någon annan del utav Sydafrika. Men den som inte stannar i Johannesburg begår verkligen ett misstag. Det här är Sydafrikas hjärta, en kontrasternas stad där vad som helst verkar kunna hända. Här finns de rikaste människorna i hela Sydafrika men också de allra fattigaste.

Som förstagångsbesökare kan man lätt skrämmas av den främmande atmosfären, men man vänjer sig och snart kommer man att älska Johannesburg. Att besöka den här staden är inte bara roligt och nytt det är också otroligt lärorikt. Den som vill lära sig om Sydafrikas spännande, och ibland riktigt skrämmande, historia har här all möjlighet. Det är svårt att inte bli berörd. Här finns The Cradle of Humankind, ett utav UNESCO:s världsarv och ytterligare en möjlighet att lära sig, inte bara om Sydafrikas utan om hela mänsklighetens historia. Det finns även möjlighet att besöka Lejonparken som är ett unikt tillfälle att studera vilda djur i en naturlig miljö utan att åka på en längre safari.

Det finns många hotell att välja på i Johannesburg och många är väldigt billiga. Det kan vara svårt att hitta ett hotell som ligger riktigt centralt, men det är också “bäst” att bo lite i utkanterna av centrum. Priserna varierar en aning men ligger på runt 1000 kronor per natt. Det finns dock en hel del hotell i Johannesburg som är ännu billigare att boka och inte kostar mer än 400 kronor per natt.

Hotellkarta för Johannesburg

Karta över Johannesburg med hotell