Filtrera Hotell

Pris: 151-6412 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kos

Hitta de bästa hotellen i Kos, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 35 hotell i Kos. Inga hotell har filtrerats bort!
från 151kr.

Hotellet Koala Hotel ligger i Kos (Kos stad) med en två standard. Det är på Harmilou Street som du påträffar detta boende och hör till de mest billiga boendena du kan hitta i Kos.

från 198kr.

Om faciliteter som utomhuspool, bar och restaurang är en stor önskan så kan kanske Summer Village vara det extremt billigt hotellet för dig med ett pris från 198 svenska kronor per natt. Hotellet har en standard på tre stjärnor och finns i Kos (Marmaris).

från 204kr.

Det billiga hotellet Kalimera Mare har faciliteter som t.ex. bar, restaurang och pool (utomhus). Detta boende har en klass på tre stjärnor och du stöter på det i Kos (Kardamena) längs med gatan Kardamaina Iraklides.

från 206kr.

Det billiga hotellet The Small Village har en prislapp från 206 SEK per rum och har bekvämligheter som till exempel pool utomhus, gym och pub. Detta boende har 2 stjärnor som hotellstandard och ligger i Kos (Iraklides).

från 301kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 3 stjärnor i Kos (Kos stad) och rum med exempelvis värdeförvaringsbox, luftkonditionering och TV (Lokala kanaler). På Poseidon Hotel and Apartments går det att få ett rum på hotellet från 301 riksdaler.

från 320kr.

Det tvåstjärniga hotellet Leonidas Hotel and Studios är byggt i Kos (Lampi) i Kos. Det är vid vägen Sintagmatos Dodekanision st. som boendet påträffas och är ett förmånligt boende med hotellrum från 320 kr.

från 373kr.

Inte långt ifrån badstranden i Kos stöter du på Mitsis Summer Palace som är bra för dig som snabbt önskar kunna komma ut och bada. Det 3-stjärniga hotellet finns på gatan Kardamena Iraklides med ett pris från 373 kronor.

från 388kr.

Det fyrstjärniga hotellet Alexandra Hotel finner du i Kos (Kos stad) i Kos. Du finner detta boendet beläget jämte Martiou Str och med ett billigt pris på 388 kr per natt.

från 411kr.

Det bekväma strandhotellet Mitsis Family Village Beach Hotel har pub, restaurang och pool utomhus tillgängligt för sina gäster. Hotellet anses vara rätt så billigt och hotellets rum har det mest viktiga men med förfogande till värdeförvaringsbox.

från 431kr.

Kipriotis Hippocrates har en klass på fyra stjärnor och en träningsanläggning att svettas i under ditt besök i Kos. De billiga rummen på hotellet har ett pris från 431 SEK och är försedda med det vanligaste för vistelsen.

från 459kr.

Kipriotis Village är byggt inte långt ifrån stranden i Kos med superbra plats för att sola. Detta boende är 4-stjärnigt och påträffas på Georgiou Papandreou Street Psalidi med ett pris från 459 SEK för ett rum.

från 465kr.

Det är från priset 465 kr och uppåt som du finner på det fyrstjärniga strandhotellet Mitsis Ramira Beach Hotel. Hotellet är stationerat nära Kos Thermes och det tros vara jämförelsevis billigt.

från 473kr.

Strandhotellet Mitsis Norida Beach Hotel hör inte till de billigarei Kos och har de enklaste bekvämligheterna. Boendet har en klass på fyra stjärnor och ni finner det i Kos (Iraklides) längs med vägen Kardamena Iraklides.

från 483kr.

Detta lyxhotell är extremt billigt, har fem stjärnor, påträffas nära Kos Thermes och har rum utrustade med exempelvis Internet, värdeförvaringsbox och AC. På Kipriotis Panorama Hotel & Suites går det att boka ett rum från 483 kronor.

från 556kr.

På Michelangelo Resort and Spa kan ni koppla av med ljuvliga spasysslor som inomhuspool, gym och pool (utomhus). Det är vid Agios Fokas i Kos (Kos stad) som du påträffar detta femstjärniga spahotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Kos

Karta över Kos med hotell