Filtrera Hotell

Pris: 151-6412 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kos

Hitta de bästa hotellen i Kos, Grekland för dig!
Visar 16-30 av 35 hotell i Kos. Inga hotell har filtrerats bort!
från 612kr.

Oceanis Beach & Spa Resort är ett spahotell med harmoniska bekvämligheter som massagebehandling, spaanläggning och hälsoklubb. Detta fantastiska spahotell med fyra stjärnor påträffas längs med vägen Psalidi i Kos (Kos stad).

från 696kr.

Detta hotell Aqua Blu Boutique Hotel & Spa har nära till sandstranden i Kos. Det fyrstjärniga hotellet påträffas längs med gatan Ethelonton Polemiston Ko Lambi Beach med ett pris från 696 SEK.

från 701kr.

Hotellet Peridis Family Resort har torrbastu, utomhuspool och restaurang tillgängligt för sina gäster. Hotellets rum är furnerade med exempelvis pentry, AC, Internet och värdeförvaringsbox.

från 725kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som är stationerat nära Kos Thermes med hotellrum som är furnerade med bl.a. värdeförvaring, Internet och AC. Det är möjligt att boka ett rum från 725 kronor på hotellet Kipriotis Panorama Aqualand.

från 757kr.

Ett stenkast till ett dopp bjuder Lakitira Resort på som är stationerat inte långt ifrån badstranden i Kos. Boendet är fyrstjärnigt och är beläget längs med vägen Gourniati Iraklides med ett pris från 757 svenska kronor för ett rum.

från 764kr.

Träningslokalen på det fyrstjärniga Pelagos Suites Hotel ger er ett härligt tillfälle att motionera under tiden du är i Kos. Exempel på utrustning i rummen på hotellet är standardutrustning, och priserna ligger från 764 svenska kronor och uppåt.

från 799kr.

I Kos (Kardamena) ligger lyxhotellet Mitsis Blue Domes Hotel, placerat vid Kardamena Iraklides. Lyxhotellet har till exempel kemtvätt och massagebehandling tillgängligt för sina hotellgäster.

från 859kr.

Hotellgäster på Grecotel Kos Imperial har nära till att gotta sig av beachen i Kos. Detta hotell kostar från 859 kr och ni påträffar det 5-stjärniga hotellet vid Psalidi.

från 870kr.

Neptune Hotels- Resort, Convention Centre & Spa, ett elegant hotell med lyxig miljö i Kos (Marmaris) längs med vägen Mastichari Dikaio. Som hotellgäst får du få tillgång till lyxiga faciliter som bland annat pool (utomhus), hälsoklubb och pool inomhus.

från 875kr.

Caravia Beach Hotel & Bungalows är ett badvänligt hotell precis vid stranden med fyra stjärnor i standard nära Tigakis strand. Det är på Marmari som ni finner detta boende och tillhör inte sällskapet av boenden som är mest billiga i Kos med ett pris från 875 kr.

från 885kr.

Hotellet Diamond Deluxe Hotel Wellness & Spa har inte långt till stranden i Kos. Det 5-stjärniga hotellet är beläget längs med Nea Alikarnassos Lampi med en kostnad från 885 kronor.

från 943kr.

Hotellgäster på Iberostar Odysseus Astir har nära till att njuta av stranden i Kos. Strandhotellet har en standard på fem stjärnor, finns vid vägen Tigaki och kostar från 943 svenska kronor.

från 1101kr.

Om faciliteter som är standardutrustning är ett måste så kan Grecotel Royal Park vara hotellet för er med ett pris från 1101 svenska kronor per natt. Ni hittar detta hotell nära Tigakis strand i Kos med en hotellstandard på 4 stjärnor.

från 1149kr.

Blue Lagoon Resort, ett flott hotell med lyxig tillvaro i Kos (Lampi) vid gatan Nea Alikarnassos Lampi. Hotellet är utmärkt för er som vill ha en lyxigare semester med till exempel kemtvätt och bastu.

från 1317kr.

Hotellet Kipriotis Maris Suites har bar, pool (utomhus) och restaurang tillgängligt för sina gäster. Boendets rum är försedda med t.ex. värdeförvaringsbox, luftkonditionering, Internetanslutning och minibar.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Kos

Karta över Kos med hotell