Filtrera Hotell

Pris: 111-1571 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paros

Hitta de bästa hotellen i Paros, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 34 hotell i Paros. Inga hotell har filtrerats bort!
från 111kr.

2-stjärniga hotellet Frangiscos Inn Hotel finner du i Paros (Parikia) i Paros. Ni finner detta boendet vid vägen Livadia Beach Parikia och är ett mycket billigt boende med en kostnad på 111 kr per rum.

från 127kr.

På Magginas Studios finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på 1 stjärna. Hotellrummen är furnerade med det mest huvudsakliga du behöver för boendet.

från 139kr.

Arandis Inn Hotel, ett hotell som bedöms vara billigt och är försett med sådana bekvämligheterna som bedöms vara standard. Det är i Paros (Parikia) och på vägen Paroikia som ni springer på detta trestjärniga hotell.

från 158kr.

På det billiga hotellet Siroco's Rooms & Studios får ni tillgång till bekvämligheter som är det vanligaste till en kostnad från 158 kronor. Detta boende har två stjärnor som klass och ligger i Paros (Parikia).

från 175kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Captain Manolis har de mest viktiga bekvämligheter. Hotellet är billigt och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 199kr.

Detta hotell är billigt, har 3 stjärnor, finnes i Paros (Naoussa) och har hotellrum furnerade med det vanligaste. På Villa Irena är det möjligt att boka ett hotellrum för 199 kr som billigast.

från 205kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter finner du på det billiga beachhotellet Alkyon Hotel. Boendet är tvåstjärnigt och ni stöter på det längs med Paroikia i Paros (Parikia).

från 228kr.

På Akrotiri Hotel finner du pool utomhus, bar och massage och en standard på två stjärnor. Hotellrummen är utrustade med det vanligaste du kan behöva för boendet.

från 230kr.

Hotellet Nikolas Hotel har de mest väsentliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är jämförelsevis bra i pris och rummen är furnerade med det enklaste.

från 254kr.

I Paros (Aliki) hittar ni detta hotell som är trestjärnigt och där hotellets rum är utrustade med det mest huvudsakliga. På Galatis Hotel är det möjligt att boka ett rum för 254 kr som billigast.

från 254kr.

Hotellet Cyclades Hotel and Studios har en 2-stjärnig klass och rum från 254 kr och uppåt. Detta boende tros vara rätt bra i pris och du stöter på det i Paros (Parikia).

från 256kr.

Hotel Apollon är ett 3-stjärnigt hotell som är passande för bolag och finns på Parikia. Större konferensrum och bolagscenter är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen kostar från 256 svenska kronor per dygn.

från 278kr.

Marinos Hotel är ett boende med en prislapp från 278 SEK per natt och där ni får tillgång till bekvämligheter som är de mest väsentliga. Detta hotell har två stjärnor som standard och hittas nära Kolimpithres-stranden i Paros.

från 278kr.

För bra havsläge i Paros kan Nissiotiko Hotel som är byggt precis intill beachen vara ett vettigt alternativ. Det är vid vägen Dryos Paros som du påträffar detta badvänliga boende med två stjärnor och till ett pris från 278 SEK per natt.

från 314kr.

2-stjärniga hotellet Hotel Hippocampus finner du i Paros (Naoussa) i Paros. Det är på Etolias St. Abelokipoi Naoussa som ni stöter på detta boende och boendet tillhör det mellersta prissegmentet.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Paros

Karta över Paros med hotell