Filtrera Hotell

Pris: 111-1571 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paros

Hitta de bästa hotellen i Paros, Grekland för dig!
Visar 16-30 av 34 hotell i Paros. Inga hotell har filtrerats bort!
från 315kr.

Detta hotell är placerat i Paros (Drios), har två stjärnor i standard och hotellrummen har inte mer än det enklaste. Sea View Hotel är hotellets namn och det går att boka rum från 315 SEK per natt.

från 338kr.

Asteras Paradise Hotel, ett hotell med tre stjärnor i standard i Paros (Naoussa). Det är på Asteras Naoussa som boendet påträffas och priset för en natt anses ej vara dyrt i jämförelse med andra hotell.

från 342kr.

Pyrgaki Hotel är ett hotell som tycks vara extremt billigt och har faciliteter som exempelvis utomhuspool, restaurang och massagebehandling. Boendet har 4 stjärnor i klass och du stöter på det utmed Paroikia Paros i Paros (Parikia).

från 344kr.

Det är från 344 kr och uppåt som ni hittar på det tvåstjärniga hotellet Villa Kelly Rooms & Suites. Det är i Paros (Naoussa) som ni finner boendet.

från 353kr.

Med faciliteter som är det vanligaste är Fragoulis Village ett fräscht hotell med hotellrum från 353 kronor. Boendet har en klass på två stjärnor och påträffas i Paros.

från 358kr.

Swiss Home är ett tvåstjärnigt hotell i Paros nära Kolimpithres-stranden. Det är på Naousa som detta boende påträffas och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad från 358kr för ett hotellrum och natt.

från 391kr.

Det fyrstjärniga hotellet Lilly Residence - All Suites hittar du i Paros (Naoussa) i Paros. Ni hittar detta boendet beläget jämte gatan Naoussa och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad från 391 kr för ett rum och natt.

från 395kr.

På hotellet Albatross Hotel får ni tillgång till faciliteter som är det enklaste till en kostnad från 395 SEK. Hotellet har en tvåstjärnig klass och finnes i Paros (Piso Livadi).

från 397kr.

Fyrstjärniga hotellet Lefkes Village hittar du i Paros (Lefkes) i Paros. Det är på Village Square Lefkes som boendet påträffas och hör inte till de absolut billigaste hotellen som ni kan få tag på.

från 417kr.

I Paros (Parikia) hittar du detta tvåstjärniga hotell med hotellrum furnerade med standardutrustning. På hotellet Casa Di Roma går det att under lågsäsong teckna ett rum för 417 kr.

från 444kr.

Hotel Eri, ett trestjärnigt hotell i Paros (Parikia). Det är vid vägen Parikia som detta boende påträffas och är lite dyrare än genomsnittet med en kostnad från 444 kr för ett hotellrum och natt.

från 468kr.

Nära till ett dopp bjuder Poseidon of Paros på som finns precis intill stranden i Paros. Det är längs med vägen Golden Beach som ni hittar detta boende med 4 stjärnor och till en kostnad från 468 kronor.

från 542kr.

Förnya romansen i Paros med det sagolika och fyrstjärniga hotellet Paros Agnanti Hotel. Hotellrummen har en prislapp från 542 SEK för en sagolik anda och detta boende finns i Paros (Parikia).

från 561kr.

Det fyrstjärniga strand-hotellet AcquaMarina Resort har faciliteter som bar, restaurang och pool (utomhus). Detta boendes rum är rustade med det enklaste.

från 624kr.

Det flotta lyxhotellet Archipelagos Resort & Villas Hotel finnes vid vägen Agia Eirini Parikia, i Paros (Parikia). Med torrbastu, kemtvätt och lyxiga bekvämligheter blir boendet toppklassigt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Paros

Karta över Paros med hotell