Filtrera Hotell

Pris: 113-16025 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Thira

Hitta de bästa hotellen i Thira, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 180 hotell i Thira. Inga hotell har filtrerats bort!
från 113kr.

I Santorini (Perissa) finner du detta väldigt billiga hotell som är tvåstjärnigt och har hotellrum inredda med bland annat pentry, luftkonditionering och värdeförvaring. San Efrem är namnet på detta boende och det går att teckna ett rum på hotellet från 113 kr när det är lågsäsong.

från 143kr.

Från 143 SEK kan ni få ett rum på Lucia Villas, ett extremt billigt hotell med bekvämligheter som är standardutrustning. Det är i Santorini (Perissa) i Thira som ni stöter på detta 2-stjärniga logi.

från 144kr.

Det väldigt billiga hotellet Villa Valvis kostar från 144 kronor per rum och har faciliteter som är standardutrustning. Detta boende har en tvåstjärnig klass och ligger i Santorini (Perissa) i Thira.

från 151kr.

Nära Museum of Prehistoric Thira ligger detta tvåstjärniga och väldigt billiga hotell med rum inredda med bland annat värdeförvaring, TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering. Det är möjligt att boka rum för 151 SEK per natt på hotellet Anemomilos Suites.

från 151kr.

De mest huvudsakliga faciliteter finner du på det extremt billiga hotellet Pension Livadaros. Detta boende har tre stjärnor i klass och du stöter på det vid gatan Karterados i Santorini (Karterados).

från 151kr.

Detta hotell är extremt billigt, har 2 stjärnor, finns nära Museum of Prehistoric Thira och har rum försedda med t.ex. värdeförvaring, TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering. På Anemomilos Villa är det möjligt att teckna ett rum för 151 kr som billigast.

från 158kr.

Med en tvåstjärnig standard hittar ni hotellrum från 158 kr på hotellet Hotel Kalisperis. Hotellet är mycket billigt och du stöter på det i Santorini (Messaria) i Thira.

från 174kr.

Det omtyckta hotellet Galatia Villas har 3-stjärnig hotellstandard och har erhållits bra vitsord av tidigare hotellgäster. Detta extremt billiga hotell påträffas nära Arkeologiska museet vid vägen Fira i Thira.

från 177kr.

Villa Michalis, ett hotell som är mycket billigt och har faciliteter som exempelvis pool (utomhus), pub och massagebehandling. Hotellet har 3 stjärnor i standard och ni finner det utmed gatan Vlychada i Santorini (Vlychada).

från 182kr.

Från 182 svenska kronor kan ni få ett hotellrum på Hotel Santa Irini, ett väldigt billigt hotell med bekvämligheter som är standardutrustning. Ni påträffar boendet i Santorini (Perissa) i Thira med en standard på en stjärna.

från 191kr.

Perissa Bay är ett trestjärnigt hotell med ett pris från 191 svenska kronor per natt. Boendet finns i Santorini (Perissa) i Thira och det anses vara synnerligen billigt.

från 194kr.

Mary Studios & Apartments är ett trestjärnigt hotell i Thira. Hotellet är mycket billigt och rummen är furnerade med bl.a. värdeförvaringsbox, AC och pentry.

från 197kr.

Det tvåstjärniga hotellet Villa Olympia har bekvämligheter som pub, restaurang och pool (utomhus). Detta boende anses vara väldigt billigt och hotellets rum har bland annat värdeförvaringsbox, AC och TV (Lokala kanaler).

från 222kr.

Det populära hotellet Roula Villa har tvåstjärnig standard och har fått beundransvärt utlåtande av tidigare hotellgäster. Detta billiga boende finns i Santorini (Perissa) längs med gatan Perissa i Thira.

från 222kr.

På Porto Perissa Hotel finner du pub, bastu och pool (utomhus) och en standard på 2 stjärnor. Hotellet är synnerligen billigt och rummen är försedda med det mest huvudsakliga.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Thira

Karta över Thira med hotell