Filtrera Hotell

Pris: 113-16025 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Thira

Hitta de bästa hotellen i Thira, Grekland för dig!
Visar 46-60 av 180 hotell i Thira. Inga hotell har filtrerats bort!
från 359kr.

Hotellet Dimitris Villas har en 2-stjärnig standard och rum på hotellet till en kostnad från 359 kronor per natt. Detta boende är billigt och ni påträffar det i Santorini (Kamari) i Thira.

från 374kr.

Nära Museum of Prehistoric Thira stöter du på detta tvåstjärniga och billiga hotell med rum utrustade med exempelvis TV (Lokala kanaler), värdeförvaringsbox och luftkonditionering. Sunrise Hotel är namnet på hotellet och ni kan teckna ett hotellrum för 374 kr när det är lågsäsong.

från 377kr.

Acqua Vatos Hotel, ett hotell med tre stjärnor i Santorini (Kamari). Boendet hittar du på vägen Kamari och är ett överkomligt alternativ med rum från 377 kronor.

från 380kr.

På Astro Hotel finner du massagebehandling, pub och gym och en standard på 3 stjärnor. Boendet anses vara rätt så billigt och hotellets rum har bl.a. värdeförvaring, TV (Lokala kanaler), minibar och luftkonditionering.

från 387kr.

Nära Arkeologiska museet påträffas det populära hotellet Reverie Traditional Apartments som fått ett mycket prima betyg av tidigare gäster. Detta hotell har en standard på 3 stjärnor och med ett lågt pris från 387 kr per natt.

från 388kr.

2-stjärniga hotellet Casa Bianca hittar du i Santorini (Imerovigli) i Thira. Ni finner detta boendet intill gatan Imerovigli och är ett hotell i Thira som klassas som billigt för plånboken.

från 388kr.

Detta är ett 4-stjärnigt hotell som är mycket billigt och finns nära Museum of Prehistoric Thira med hotellrum som är utrustade med bl.a. värdeförvaringsbox, minibar och luftkonditionering. Detta boendes namn är Athina Cliff Side Suites och ni kan få tag på ett hotellrum för 388 SEK per natt.

från 388kr.

Hotellet Agnadi Villas har vanliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är jämförelsevis bra i pris och rummen är furnerade med exempelvis safebox, TV (Lokala kanaler), pentry och luftkonditionering.

från 388kr.

Hotellet Meli har en trestjärnig standard och hotellrum till en kostnad från 388 kronor och uppåt. Detta hotell ligger i Santorini (Imerovigli) i Thira och det anses vara tämligen billigt.

från 390kr.

Det extremt billiga hotellet Aegean View Hotel har de viktigaste bekvämtligheterna som bland annat gym. Detta boende har en standard på 4 stjärnor och ni springer på det i Santorini (Kamari) på vägen Kamari Thira.

från 392kr.

På Lonja finner du standardbekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Detta boende är relativt billigt och rummen är furnerade med det mest väsentliga.

från 394kr.

Hotel Zephyros är ett 3-stjärnigt hotell i Thira i Santorini (Kamari). Ni hittar det byggt på Kamari och med ett billigt pris från 394kr per rum.

från 398kr.

Det tvåstjärniga hotellet Akrotiri Hotel har de mest huvudsakliga faciliteter. Hotellrummen är rustade med det enklaste men med värdeförvaringsbox.

från 401kr.

Epavlis Hotel är ett hotell med fyra stjärnor och pool (inomhus), massagebehandling och gym för hotellets gäster. Boendet anses vara rätt bra i pris och hotellets rum har det enklaste men med safebox.

från 428kr.

Från 428 kr kan du få ett rum på Dana Villas, ett hotell med bekvämligheter som pool utomhus, restaurang och massage. Ni stöter på detta hotell nära Arkeologiska museet i Thira med en hotellstandard på 3 stjärnor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Thira

Karta över Thira med hotell