Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 136-150 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 599kr.

På TRYP Barcelona Apolo Hotel har ni väldigt nära till flera omtyckta restauranger i Barcelona. Detta boende har fyra stjärnor i klass och du hittar det nära Gran Teatre del Liceu med priser från 599 kr för ett hotellrum.

från 599kr.

Ett beundrat lyxhotell är Aparthotel Hesperia Fira Suites som du stöter på nära Barcelonamässan och har en mångfald nöjda gäster. Detta hotell har en klass på fem stjärnor och det tillhör ett mellansegment i pris med 599 kr för ett hotellrum.

från 601kr.

Hotellet Ako Suite är beläget enbart en bit från sevärdheterna La Pedrera - Mila House (Casa Mila), Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana). Detta boende är ett trestjärnigt hotell och kostnaden för ett rum anses ej vara direkt dyrt jämfört med andra hotell.

från 607kr.

Populära sevärdheter som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) ligger på gångavstånd från hotellet Medinaceli. Detta 4-stjärniga hotell stöter ni på gatan Placa Duc De Medinaceli i Barcelona.

från 607kr.

Spahotellet Hotel Icaria Barcelona har bekvämligheter som bl.a. spa, pool (utomhus) och pub. Detta hotell är 4-stjärnigt och du påträffar det längs med gatan Avenida Icaria i Barcelona (Poblenou).

från 607kr.

Det fyrstjärniga hotellet TRYP Barcelona Condal Mar Hotel tycks vara prisvärt och ligger en bit ifrån sevärdheterna Nova Mar Bella beach och Gava Mines Archaeological Park. Du finner hotellet längs c Cristobal de Moura i Barcelona (Sant Marti).

från 607kr.

Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) är välbesökta attraktioner som ni finner ett stenkast detta trestjärniga hotell. Husa Oriente är ett hotell nära Gran Teatre del Liceu i Barcelona med en kostnad från 607 kronor som billigast.

från 607kr.

Det trestjärniga hotellet 08028 Apartments har standardfaciliteter. Detta boende anses vara vardagligt utan att slarva med kvalitén och hotellets rum har det enklaste men med tillträde till värdeförvaringsbox.

från 607kr.

Det populära hotellet Hotel Barcelona House hittas nära Gran Teatre del Liceu. Standarden för detta hotell är på tre stjärnor och tycks varken vara dyrt eller billigt för ett boende i Barcelona.

från 607kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som ligger nära efterfrågade attraktionerna Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) och Gothic Quarter (Barri Gotic). Med hotellrum från 607 kronor och uppåt är Arc la Rambla inte en del av de mest billiga, men har ett läge nära Gran Teatre del Liceu i Barcelona.

från 608kr.

Det romantiska hotellet Hotel Diagonal Zero har en klass på 4 stjärnor och är ett självklart alternativ för en kärleksfull weekend. Rummen kan du boka från 608 kronor och du hittar hotellet i Barcelona (Sant Marti).

från 608kr.

Detta hotell är beläget nära Katedralen i Barcelona, har fyra stjärnor i standard och rummen har bekvämligheter som till exempel luftkonditionering, minibar och safebox. Det går att beställa rum för 608 kr per natt på hotellet Hotel Barcelona Colonial.

från 608kr.

På Hotel Ciutadella Barcelona har ni inte långt till många populära matställen i Barcelona. Detta boende har tre stjärnor i standard och är beläget nära Katedralen i Barcelona med priser från 608 kronor.

från 629kr.

Axel Hotel Barcelona & Urban Spa är ett spahotell med lugna faciliteter som utomhuspool, hälsoklubb och spaanläggning. Detta ljuvliga spahotell med 4 stjärnor är byggt utmed Aribau nära Casa Batllo.

från 634kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som finns mycket nära välbesökta turistattraktionerna Parc de Montjuic och Magic Fountain. Från 634 svenska kronor kan ni få ett hotellrum på Hotel Vilamari nära Plaza de España i Barcelona.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell