Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 106-120 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 531kr.

Hotel Reding är ett populärt hotell med en standard på tre stjärnor och otroligt många belåtna hotellgäster. Hotellet påträffas nära Plaça de Catalunya på gatan Gravina i Barcelona.

från 532kr.

Nära Camp Nou är hotellet Apartamentos Turisticos Madanis byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Finca Guell och Museu del Futbol Club Barcelona. Detta boende är tämligen bra i pris och har en standard på tre stjärnor.

från 534kr.

Ibis Barcelona Meridiana har ett pris från 534 SEK per rum och har faciliteter som är det mest huvudsakliga. Boendet har en 2-stjärnig standard och ligger i Barcelona (Nou Barris).

från 538kr.

Ni har inte långt till ett stort antal populära attraktioner som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Church of the Sacred Family från hotellet Hotel Granvia. Detta hotell är trestjärnigt och ni stöter på det i Barcelona längs med Gran Via Corts Catalanes.

från 538kr.

Med faciliteter som bland annat bar, bastu och gym är Husa Arenas ett läckert och billigt boende med hotellrum från 538 kronor och uppåt. Detta hotell har en klass på fyra stjärnor och är beläget i Barcelona (Les Corts).

från 540kr.

Om du vill övernatta på ett populärt hotell som fått bra vitsord av tidigare hotellgäster så kan möjligtvis det trestjärniga Aura Park Aparthotel vara för dig. Detta boende finnes nära Barcelonamässan på gatan Avda. Fabregada Corner Avda. Del Carrilet.

från 540kr.

4-stjärniga hotellet Acacia Suites är beläget i Barcelona (Eixample) i Barcelona. Det är längs Carrer del Comte d'Urgell som du stöter på detta boende och det hör till ett genomsnittligt prissegment med 540kr för ett rum.

från 542kr.

Det trestjärniga hotellet HCC Lugano har de mest grundläggande faciliteter. Hotellet anses vara relativt billigt och hotellets rum har bland annat luftkonditionering, minibar och safebox.

från 542kr.

Det företagsanpassade hotellet HCC Hotel Covadonga har tre stjärnor i standard och finns intill gatan Avinguda Diagonal. Större konferensrum och företagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har ett pris från 542 svenska kronor per natt.

från 542kr.

Från Hotel Gran Ducat har ni inom gångavstånd till en mängd välbesökta sevärdheter som bl.a. Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo. Detta trestjärniga hotell ligger på vägen Ronda de Sant Pere i Barcelona.

från 542kr.

HCC Taber är ett hotell med ett pris från 542 kronor per natt och där du kan ta del av bekvämligheter som är ett krav på ett hotell. Hotellet har en trestjärnig standard och påträffas nära Casa Batllo i Barcelona.

från 542kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo hittar ni hotellet Confortel Almirante som är beläget nära Palau de la Musica Catalana. Detta hotell är jämförelsevis billigt och med en klass på fyra stjärnor.

från 546kr.

Det är från 546 kr och uppåt som ni hittar på det 4-stjärniga hotellet Sallés Hotel Pere IV. Boendet ligger i Barcelona (Sant Marti) och det tycks vara bland de billigare alternativen för sitt segment.

från 546kr.

NH Les Corts är ett trestjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheterna Parc de l'Espanya Industrial och Finca Guell. Detta hotell finns längs Travessera De Les Corts i Barcelona (Les Corts).

från 561kr.

Det trestjärniga hotellet NH Rallye anses vara och ligger nära attraktionerna Finca Guell och Museu del Futbol Club Barcelona. Boendet är beläget nära Camp Nou längs Travessera de les Corts.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell