Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 151-165 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 644kr.

H10 Casanova är ett beundrat hotell med en hel del belåtna hotellgäster och hittas nära Plaça de Catalunya. Det populära boendet har 4 stjärnor i standard och det hör till ett mellansegment i pris med 644kr för ett rum.

från 656kr.

Detta 3-stjärniga boende är stationerat väldigt nära de välbesökta turistattraktionerna Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic). Från 656 kronor kan ni få rum på Hotel Regencia Colon nära Katedralen i Barcelona.

från 659kr.

Ganska nära turistattraktionerna Finca Guell och Church of Sant Bartomeu & Santa Tecla hittar ni hotellet Husa Illa som är beläget i Barcelona (Les Corts). Det är ett 4-stjärnigt hotell och kostnaden för ett rum betraktas ej vara direkt dyrt i jämförelse med andra hotell i staden.

från 659kr.

Med gångavstånd till sevärdheterna Arc de Triomf och Torre Agbar finner ni ett 1-stjärnigt hotell vid namn Ibis Barcelona Pza Glories 22 som är. Detta boende är beläget utmed Calle Ciutat De Granada Barcelona Ciudad Es i Barcelona (Sant Marti).

från 660kr.

Det omtyckta hotellet Four Points By Sheraton Barcelona Diagonal hittas i Barcelona (Sant Marti). Det populära boendet har tre stjärnor i klass och det hör inte till de billigare hotellen i staden, utan hör till mittensegmentet med en kostnad från 660 kronor.

från 661kr.

Andante Hotel är ett populärt hotell med tre stjärnor och väldigt många tacksamma hotellgäster. Hotellet finns nära Gran Teatre del Liceu på Avinguda de les Drassanes i Barcelona.

från 667kr.

Det företagsanpassade hotellet Barcelona Center Hotel har 4 stjärnor i klass och ligger intill Balmes. Kemtvätt och konferenssal är exempel på företagsbekvämligheter och rummen kostar från 667 kronor per natt.

från 667kr.

Spahotellet Acevi Villarroel är ett rogivande boende med bekvämligheter som spaanläggning, massage och pool (utomhus). Det är i Barcelona (Centrala Barcelona) vid vägen Calle Villarroel som ni stöter på detta fyrstjärniga spahotell.

från 667kr.

Hotel America Barcelona har ett väldigt bra turistläge nära till de omtyckta sevärdheterna Casa Batllo och La Pedrera - Mila House (Casa Mila). Detta fyrstjärniga hotell finner du på vägen Carrer de Provenca i Barcelona.

från 669kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel BarcelonaGO är ett boende som enbart är placerat en liten bit bort ifrån sevärdheterna Church of the Sacred Family och Basilica De La Sagrada Familia. Det är nära Triumfbågen utmed gatan Carrer Lepanto som boendet hittas.

från 672kr.

Boutique Bed and Breakfast är ett 1-stjärnigt boende med priser från 672 SEK per rum. Det inte allt för billiga hotellet påträffar du nära Casa Batllo i Barcelona.

från 675kr.

Med tak över huvudet och en klass på fyra stjärnor har du inte långt till de efterfrågade turistattraktionerna La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Gothic Quarter (Barri Gotic). Avenida Palace är ett hotell nära Casa Batllo i Barcelona med ett pris från 675 SEK som billigast.

från 675kr.

Med 4-stjärnig standard är detta ett mycket bra boende med ett litet avstånd till välbesökta turistattraktioner som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo. Det är nära Plaza de Catalunya i Barcelona som du finner H10 Universitat Hotel, ett boende med hotellrum från 675 SEK och uppåt.

från 675kr.

NH Constanza är ett populärt hotell med fyra stjärnor och många tacksamma hotellgäster. Boendet påträffas i Barcelona (Les Corts) på gatan Carrer de Deu i Mata.

från 678kr.

Du har inte långt till flera välbesökta attraktioner som Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic) från hotellet Nouvel. Det är i Barcelona längs med Santa Anna som ni hittar detta trestjärniga logi.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell