Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 121-135 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 561kr.

På Avenida Paralelo stöter ni på det företagsvänliga hotellet Hesperia Del Port med en standard på tre stjärnor. Större konferensrum och bolagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har ett pris från 561 svenska kronor per natt.

från 561kr.

Från NH Master har ni inte långt till några välbesökta sevärdheter som till exempel Casa Batllo och La Pedrera - Mila House (Casa Mila). Detta logi är 3-stjärnigt och du stöter på det i Barcelona vid gatan Carrer de Valencia.

från 562kr.

På hotellet Hotel Madanis får du övernatta med en standard på fyra stjärnor och rum på hotellet från 562 SEK och uppåt. Detta boende finner ni nära Camp Nou i Barcelona.

från 567kr.

Detta är ett fyrstjärnigt boende som finns ganska nära välbesökta turistattraktionerna Magic Fountain och El Tablao de Carmen. Med hotellrum från 567 kronor är Expo Hotel Barcelona sorgligt nog inte billigast, men har ett läge nära Plaza de España i Barcelona.

från 568kr.

Hotellet Park Hotel Barcelona är byggt bara en liten bit bort från sevärdheterna Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana), Gothic Quarter (Barri Gotic) och Las Ramblas. Hotellet har en trestjärnig klass och det hör till ett mellansegment i pris med 568 kr för ett rum.

från 569kr.

Det populära hotellet U232 Hotel påträffas i Barcelona (Eixample). Detta boende är fyrstjärnigt och det hör till en normal prisgrupp för hotellrum.

från 569kr.

Om du vill ha ett populärt hotell som fått läckra vitsord av tidigare hotellgäster så kan det trestjärniga Condado vara något för dig. Detta boende påträffas i Barcelona (Sarria-Sant Gervasi) på vägen Aribau.

från 576kr.

HCC Open har ett superbra turistläge nära till de välbesökta turistattraktionerna El Tablao de Carmen och Magic Fountain. Detta trestjärniga hotell ligger på gatan C Diputación i Barcelona.

från 576kr.

Holiday Inn Express Barcelona City 22@ är ett hotell med ett pris från 576 svenska kronor per hotellrum och där ni kan nyttja faciliteter som är enkla. Detta boende har en trestjärnig klass och finns i Barcelona (Sant Marti).

från 576kr.

Med fyrstjärnig klass är detta ett helt okej hotell nära till populära turistattraktioner som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana). Det är nära Katedralen i Barcelona som ni hittar Hotel EXE Laietana Palace, ett hotell med pris från 576 kronor.

från 580kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo finnner du hotellet AinB Gothic-Cathedral som ligger nära Katedralen i Barcelona. Det är ett 3-stjärnigt hotell och är vare sig dyrt eller billigt med ett pris från 580 kr per hotellrum och natt.

från 584kr.

Det företagsvänliga hotellet Hotel HCC MontBlanc har 3 stjärnor i hotellstandard och är beläget intill vägen Via Laietana. Rummen har en kostnad från 584 svenska kronor och exempel på tjänster för företag är kemtvätt av kläder och konferenssal.

från 584kr.

Gran Derby Suite Hotel är ett fyrstjärnigt boende med ett pris från 584 SEK per dygn. Boendet bedöms vara billigt för sin klass och ni stöter på det i Barcelona (Les Corts).

från 584kr.

Från Husa Barcelona har du på kort avstånd till många populära sevärdheter som bland annat Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo. Det är i Barcelona längs med vägen Carrer de Casp som du hittar detta fyrstjärniga logi.

från 599kr.

Nära attraktionerna La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Casa Batllo hittar du hotellet Aparthotel Mariano Cubi Barcelona som är beläget i Barcelona (Sarria-Sant Gervasi). Boendet är billigt för sin standard och med en klass på 4 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell