Filtrera Hotell

Pris: 145-1223 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Granada

Hitta de bästa hotellen i Granada, Spanien för dig!
Visar 16-30 av 71 hotell i Granada. Inga hotell har filtrerats bort!
från 334kr.

Det populära hotellet Dauro Hotel finns nära Granada-katedralen. Klassen är trestjärnig för hotellet och hör till de billiga alternativen i Granada.

från 334kr.

Ett omtyckt hotell som erhållit ett superbetyg är Best Western Hotel Dauro II som är byggt nära Alhambra. Detta hotell är trestjärnigt och tillhör de billiga alternativen i staden.

från 337kr.

Från 337 kr kan du få ett hotellrum på Hotel Kekoldi de Granada, ett billigt boende med bekvämligheter som är standardutrustning. Hotellet finner du nära Katedralen i Granada och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 341kr.

Det billigahotellet Hotel M.A. Aben Humeya ligger inom kort avstånd till en mängd toppkrogar i Granada. Boendet har tre stjärnor i hotellstandard och är beläget nära San Jeronimo, klostret med priser från 341 kr per dygn.

från 341kr.

Inte långt bort från kuriositeterna Alhambra och Generalife ligger ett 3-stjärnigt hotell vid namn Macia M. Basilios som är vardagligt utan att förkasta kvalitén. Det är på vägen Paseo Basilios nära Granada-katedralen som du påträffar detta boende.

från 357kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Rallye anses vara prisvärt och ligger nära attraktionerna Albayzin och Cathedral and Royal Chapel (Capilla Real). Det är nära San Jeronimo, klostret längs med vägen Camino de Ronda som hotellet ligger.

från 364kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan möjligtvis det 2-stjärniga Hotel Macia Plaza vara för er. Hotellet är billigt och hittas nära Alhambra vid vägen Plaza Nueva i Granada.

från 364kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och finns nära Alhambra där hotellets rum har det enklaste. Ni kan beställa hotellrum från 364 kr per dygn på hotellet Hotel Macia Gran Via.

från 379kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Las Nieves har inte en stor tillgång av bekvämligheter. Boendet är någorlunda billigt och rummen är försedda med det vanligaste men med AC.

från 409kr.

Från 409 svenska kronor kan ni få ett rum på Ibis Granada, ett boende med faciliteter som är det enklaste. Det är nära Granada-katedralen som ni stöter på detta enstjärniga logi.

från 417kr.

På Hotel Corona de Granada bor ni mycket billigt och har nära till en hel del omtyckta matställen i Granada. Boendet har fyra stjärnor i hotellstandard och är beläget nära Granada-katedralen med en pirslapp från 417 SEK per dygn.

från 417kr.

Navas Hotel är ett prisvärt trestjärnigt hotell inte speciellt långt ifrån sevärdheterna Mirador de San Nicolas och Generalife. Detta hotell hittas utmed Calle Navas nära Alhambra.

från 418kr.

Fyrstjärniga hotellet La Casa De La Trinidad hittar du nära Granada-katedralen i Granada. Det är på Calle Capuchinas som ni påträffar detta boende och med ett pris på 418 kr per natt befinner det sig nära genomsnittet i kostnad.

från 444kr.

I Motril (Calahonda) finnes hotellet CityMar Hotel Perla De Andalucia vilket har en 3-stjärnig standard. Det är längs Playa De Carchuna S n som ni stöter på detta boende och med ett pris från 444kr per hotellrum vilket får tycks som en human prisnivå.

från 449kr.

De mest avgörande faciliteter finner ni på hotellet Hotel Colonial Granada. Detta hotell springer du på utmed gatan Parque Central varas al Oeste Calle Libertad som är belägen nära Katedralen i Granada och har en klass på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Granada

Karta över Granada med hotell