Filtrera Hotell

Pris: 145-1223 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Granada

Hitta de bästa hotellen i Granada, Spanien för dig!
Visar 61-71 av 71 hotell i Granada. Inga hotell har filtrerats bort!
från 733kr.

Du har inte långt till några omtyckta attraktioner som Generalife och Mirador de San Nicolas från hotellet Gar Anat Hotel De Peregrinos. Det är i Granada vid Placeta De Los Peregrinos De Los som du finner detta trestjärniga hotell.

från 734kr.

Hotellet Hotel Xalteva hör inte till de billigastei Granada och har faciliteter som pool (utomhus), massage och bar. Detta hotell har en klass på 3 stjärnor och ni finner det nära Katedralen i Granada vid Calle Obispo Ulloa cuadra norte Trillo Santa Rosa.

från 745kr.

Los Patios Hotel är ett spahotell med avkopplande spabehandlingar. Det är vid Calle Corrales nära Parque Central som ni hittar detta 3-stjärniga spahotell.

från 758kr.

Med ett kort avstånd till en hel del populära restauranger i Granada är Portago Suites ett tilltalande hotell. Boendet har tre stjärnor i klass och är byggt nära Alhambra med en pirslapp från 758 kr per natt.

från 758kr.

Badstranden i Granada finns precis intill Sol Los Fenicios. Boendet är fyrstjärnigt och finnes på vägen Pso. Andres Segovia S n La Herradura med en kostnad från 758 kr för en natt.

från 777kr.

Hotel Casa del Consulado är ett trestjärnigt hotell utan stort utbud av faciliteter. Detta hotell anses vara enkelt utan att fördöma kvalitén och hotellets rum har det enklaste.

från 796kr.

Nästan ett stenkast från turistattraktionerna Generalife och Alhambra hittar du hotellet Hotel Villa Oniria som ligger nära Granada-katedralen. Hotellet har en 4-stjärnig standard och priset hör till de dyraste.

från 851kr.

Du springer på glamorösa AC Palacio De Santa Paula, Autograph Collection vid vägen Gran Via De Colon nära Alhambra. Detta boende är perfekt för dig som vill ha en lyxigare tillvaro med till exempel massage och hälsoklubb.

från 1099kr.

Hospes Palacio de Los Patos är ett lyxigt spahotell med harmoniska faciliteter som spa, bastu och massagebehandling. Spahotellet har 5 stjärnor i klass och ni stöter på det nära Granada-katedralen längs med Calle de Solarillo de Gracia.

från 1116kr.

Många omtyckta restauranger i Granada påträffas nära hotellet Hotel Alhambra Palace. Hotellrummen har priser från 1116 SEK per dygn och det är nära Alhambra som du ni finner detta fyrstjärniga hotell.

från 1223kr.

Gran Hotel Luna de Granada är ett 4-stjärnigt hotell som betraktas vara och är beläget i närheten av attraktioner som Albayzin och Cathedral and Royal Chapel (Capilla Real). Du finner detta boende längs med gatan Plaza Manuel Cano nära San Jeronimo, klostret.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Granada

Karta över Granada med hotell