Filtrera Hotell

Pris: 145-1223 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Granada

Hitta de bästa hotellen i Granada, Spanien för dig!
Visar 46-60 av 71 hotell i Granada. Inga hotell har filtrerats bort!
från 493kr.

Ni har nära till några omtyckta sevärdheter som Generalife och Mirador de San Nicolas från hotellet Hotel Anacapri. Detta hotell är beläget intill vägen Calle de Joaquin Costa i Granada och har en klass på tre stjärnor.

från 506kr.

Saray Hotel är ett hotell som finns i Granada (Zaidin) och inte långt ifrån sevärdheterna Albayzin och Alhambra. Hotellet har en fyrstjärnig standard och med en kostnad på 506kr per rum befinner det sig nära genomsnittet i kostnad.

från 518kr.

På hotellet Casa Grande Hotel Boutique får ni tillgång till faciliteter som är standardutrustning till ett pris från 518 kronor. Detta boende har två stjärnor som klass och finnes nära Katedralen i Granada.

från 531kr.

Om du vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare boenden så kan kanske det fyrstjärniga Melia Granada vara för er. Detta boende påträffas nära Alhambra längs med gatan Angel Ganivet i Granada.

från 551kr.

Nära Parque Central finns hotellet Hotel Dario vilket har en trestjärnig standard. Det är vid gatan Calle La Calzada som boendet påträffas och med en kostnad på 551kr per rum ligger det ganska nära genomsnittet i pris.

från 569kr.

En kort bit från Nh Inglaterra ligger de efterfrågade attraktionerna Generalife och Mirador de San Nicolas. Detta logi är trestjärnigt och ni finner det i Granada intill vägen Calle Cetti Meriem.

från 577kr.

På det 3-stjärniga hotellet Hotel Plaza Colon kan ni uppleva passionen i Granada. Rummen på hotellet kan ni hyra från 577 kr och du hittar hotellet nära Katedralen i Granada.

från 583kr.

Hotel Alhambra är ett trestjärnigt hotell i nära Katedralen i Granada. Det är på West Side of Central Park som du finner detta boende och är något dyrare än hotellen i mellansegmentet.

från 583kr.

Nära Katedralen i Granada stöter ni på detta hotell som är 3-stjärnigt och har hotellrum inredda med det mest huvudsakliga. På Hotel La Bocona går det att beställa ett rum på hotellet för 583 riksdaler.

från 599kr.

Detta trestjärniga hotell påträffas hyfsat nära de efterfrågade sevärdheterna Generalife och Mirador de San Nicolas. Från 599 SEK per natt kan du få ett rum på El Ladron de Agua nära Alhambra i Granada.

från 607kr.

Det företagsvänliga Hesperia Granada är ett fyrstjärnigt hotell på Plaza Gamboa s n. Rum för konferens och företagstjänster är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har en kostnad från 607 svenska kronor.

från 668kr.

Suites Gran Via 44 är ett populärt hotell med 4 stjärnor som fått bra betyg. Hotellet finnes på gatan C Gran Via de Colon nära Alhambra i Granada.

från 669kr.

På Carrera de la Virgen finner ni det företagsanpassade hotellet Vincci Albayzín med en standard på fyra stjärnor. Rummen kostar från 669 kronor och exempel på tjänster för bolag är större konferensrum och företagstjänster.

från 682kr.

Ett populärt hotell som fått ta emot ett superbetyg är NH Victoria Collection som är byggt nära Alhambra. Detta hotell har en standard på 4 stjärnor och är lite dyrare än hotellen i medelklassen.

från 682kr.

På Hotel M.A. Nazaries, Business & Spa kan ni gå ner i varv med underbara spa-sysslor som spa, torrbastu och hälsoklubb. Spahotellet har 5 stjärnor i klass och ni hittar det i Granada (Distrito Ronda) längs med gatan Maestro Montero.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Granada

Karta över Granada med hotell