Filtrera Hotell

Pris: 145-1223 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Granada

Hitta de bästa hotellen i Granada, Spanien för dig!
Visar 31-45 av 71 hotell i Granada. Inga hotell har filtrerats bort!
från 455kr.

Omtyckta sevärdheter som Carrera del Darro och Generalife ligger på gångavstånd från boendet Alixares Hotel. Boendet har en klass på fyra stjärnor och du stöter på det utmed Paseo de la Sabica i Granada.

från 455kr.

Vill ni varva ned med hälsoklubb, torrbastu och pool (utomhus)? I så fall kan kanske spahotellet Abades Nevada Palace vara lösningen. Det är vid gatan C de la Sultana i Granada (Zaidin) som du påträffar detta fyrstjärniga spahotell.

från 455kr.

Med ett kort avstånd till en mängd populära matställen i Granada är det billiga Los Angeles & Spa ett tilltalande hotell. Det är nära Alhambra som detta fyrstjärniga hotell påträffas med rum från 455 SEK och uppåt.

från 455kr.

Det företagsanpassade hotellet Hotel M.A. Alhamar har fyra stjärnor i klass och finnes intill Alhamar. Rummen kostar från 455 svenska kronor och exempel på faciliteter för företag är konferensrum och företagstjänster.

från 455kr.

Det billigahotellet Hotel M.A. Princesa Ana ligger inom kort gångavstånd till en mängd topprestauranger i Granada. Det är nära San Jeronimo, klostret som detta fyrstjärniga hotell finns med hotellrum från 455 kronor och uppåt.

från 455kr.

Hotel Macia Real de La Alhambra är ett spahotell med avkopplande faciliteter som utomhuspool, torrbastu och spa. Ni finner detta fyrstjärniga spahotell i Granada (Genil) vid vägen Mirador de Genil.

från 455kr.

Omtyckta attraktioner som Albayzin och Mirador de San Nicolas stöter du på inte långt ifrån detta 4-stjärniga hotell. Med rum från 455 SEK är Granada Center billigt med en fin placering nära San Jeronimo, klostret i Granada.

från 455kr.

I Granada (Zaidin) och inte långt bort från sevärdheterna Science Park (Parque de las Ciencias) och Sacromonte stöter ni på Hotel Andalucia Center. Med hotellets standard på fyra stjärnor bedöms hotellet vara bland de billigare valen för sitt segment.

från 455kr.

Mirador de San Nicolas och Monasterio Cartuja är välbesökta attraktioner som ni stöter på inte långt ifrån detta fyrstjärniga logi. Hotel M.A. Puerta de los Aljibes påträffas i Granada (Beiro) och är ett billigt boende där rummen har en prislapp från 455 kr per dygn.

från 455kr.

Hotel Macia Condor är ett hotell som finns nära San Jeronimo, klostret och nära sevärdheterna Mirador de San Nicolas och Alhambra. Hotellet har en 4-stjärnig klass och anses varken vara dyrt eller billigt för ett hotellrum i Granada.

från 464kr.

Relativt nära sevärdheterna Albayzin och Mirador de San Nicolas ligger ett fyrstjärnigt hotell vid namn Abba Granada Hotel som är. Det är på gatan Avenida Constitucion nära San Jeronimo, klostret som du finner hotellet.

från 475kr.

På Hotel Granada finner du pub, restaurang och pool (utomhus) och en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen är furnerade med det enklaste men med safebox.

från 475kr.

Från 475 kr kan ni få ett rum på Hotel Spa Granada, ett boende med faciliteter som pool utomhus, bar och massagebehandling. Detta boende har en klass på tre stjärnor och ligger nära Katedralen i Granada.

från 480kr.

Det 3-stjärniga hotellet Best Western El Almirante har logi till en kostnad från 480 svenska kronor per natt. Det är nära Katedralen i Granada som du stöter på detta boende.

från 484kr.

Hotellet Vincci Granada Hotel hittar du nära San Jeronimo, klostret med en standard på 4 stjärnor. Det är vid gatan Avenue De La Constitucion som detta boende är beläget och det hör inte till de billigare hotellen i staden, utan tillhör snarare medelklassen med ett pris från 484kr.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Granada

Karta över Granada med hotell