Filtrera Hotell

Pris: 74-1460 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Edinburgh

Hitta de bästa hotellen i Edinburgh, Storbritannien för dig!
Visar 106-117 av 117 hotell i Edinburgh. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1014kr.

Det uppskattade lyx-hotellet The Glasshouse har femstjärnig standard och har fått beundransvärt vitsord. Detta boende påträffas nära Edinburgh Playhouse Theatre längs med vägen Greenside Place.

från 1014kr.

Det glamorösa hotellet The Scotsman Hotel hittas nära St. Giles' Cathedral längs med gatan North Bridge. Som hotellgäst får ni få tillträde till eleganta bekvämligheter som till exempel pool inomhus, kemtvätt och hälsoklubb.

från 1042kr.

Det romantiska hotellet Hotel Missoni, Edinburgh har en standard på 5 stjärnor och är ett utmärkt val för en romantisk resa. Hotellrummen kan ni boka från 1042 kronor och du hittar hotellet nära St. Giles' Cathedral i Edinburgh.

från 1054kr.

Spahotellet Sheraton Grand Hotel & Spa, Edinburgh är ett lyxigt, romantiskt och lugnt hotell med faciliteter som torrbastu, pool utomhus och massage. Det är nära Edinburgh internationella konferenscenter vid vägen Festival Square som du påträffar detta femstjärniga spahotell.

från 1071kr.

Det är från priset 1071 SEK och uppåt som du hittar på det fyrstjärniga hotellet Allburys Boutique B&B. Det inte allt för billiga boendet stöter ni på nära Edinburgh internationella konferenscenter.

från 1136kr.

Det populära hotellet Ocean Serviced Apartments påträffas nära Royal Yacht Britannia. Hotellstandarden för hotellet är på 3 stjärnor och det tillhör de mest dyra hotellen.

från 1168kr.

Om du vill övernatta på ett populärt hotell som fått läckra vitsord av tidigare gäster så kan kanske det fyrstjärniga Apex Waterloo Place Hotel vara något för dig. Detta boende finnes på gatan Waterloo Place nära Edinburgh Playhouse Theatre.

från 1168kr.

Ett omtyckt hotell som erhållit ett superbetyg är Tigerlily som är beläget nära Princes Street Gardens. Det populära boendet har 4 stjärnor i klass och ligger högt i pris i jämförelse med andra hotell i Edinburgh.

från 1220kr.

Det högklassiga lyxhotellet Prestonfield House har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är rustade med det vanligaste och med minibar.

från 1255kr.

Clarendon Luxury Apartments är ett beundrat hotell med ett stort antal belåtna hotellgäster och finns nära Scottish National Gallery of Modern Art. Klassen är fyrstjärnig för detta hotell och med 1255 kr för en hör det till de dyrare hotellen i staden.

från 1256kr.

The Caledonian, A Waldorf Astoria Hotel är ett omtyckt lyxhotell med 5 stjärnor som fått bra betyg av tidigare hotellgäster. Det är nära Edinburgh internationella konferenscenter vid vägen Princes Street som ni hittar detta hotell.

från 1460kr.

The Balmoral Hotel är ett 5-stjärnigt hotell i Edinburgh med en drömlik karaktär. Det är nära St. Giles' Cathedral i Edinburgh som ni hittar hotellet och där du har möjligheten att övernatta på ett kärleksfullt vis från 1460 kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Edinburgh

Karta över Edinburgh med hotell