Filtrera Hotell

Pris: 74-1460 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Edinburgh

Hitta de bästa hotellen i Edinburgh, Storbritannien för dig!
Visar 61-75 av 117 hotell i Edinburgh. Inga hotell har filtrerats bort!
från 585kr.

Med bekvämligheter som är det enklaste är Aaron Lodge Guest House Hotel ett bra boende med rum från 585 kronor och uppåt. Boendet har en standard på fyra stjärnor och är stationerat i Edinburgh (Liberton).

från 633kr.

På hotellet Holiday Inn Express - Edinburgh City Centre får ni övernatta med en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 633 kr. Detta boende finner du nära Edinburgh Playhouse Theatre.

från 633kr.

Ett beundrat hotell är Fountain Court Apartments - Harris som du hittar nära Edinburgh internationella konferenscenter och har flera belåtna gäster sedan förut. Hotellstandarden för detta boende ligger på fyra stjärnor och boendet hör till det mellersta prissegmentet.

från 633kr.

Apex European Hotel är ett trestjärnigt hotell utan lyxigt utbud av bekvämligheter. Hotellets rum är försedda med det mest huvudsakliga.

från 633kr.

Hotellet Hampton Hotel ligger nära Murrayfield-stadion med en standard på 3 stjärnor. Ni hittar det byggt vid Costorphine Road och boendets pris tillhör det mittersta prisomfånget.

från 641kr.

På hotellet Salisbury Green får ni leva med en standard på 3 stjärnor och rum från 641 svenska kronor och uppåt. Detta boende är ej bland de mest prisvärda hotellen och du stöter på det nära Royal Commonwealth Pool i Edinburgh.

från 644kr.

På hotellet Holiday Inn Express and Suites Columbus Edinburgh får ni tillgång till bekvämligheter som är standardutrustning till ett pris från 644 kr. Boendet har en klass på 2 stjärnor och finnes i Edinburgh (Taylorsville - Edinburgh).

från 649kr.

Detta hotell ligger nära Palatset Holyroodhouse, har 4 stjärnor och rummen har enbart det mest nödvändiga. På Holyrood Aparthotel kan ni få hotellrum från 649 riksdaler.

från 652kr.

The Royal Scots Club Edinburgh är ett hotell med tre stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Hotellrummen är rustade med standardutrustning du kan behöva för övernattning.

från 653kr.

Detta hotell har 3 stjärnor, finns nära Royal Commonwealth Pool och har hotellrum försedda med det enklaste. Hotellets namn är Panda Villa och det är möjligt att lägga beslag på ett rum från 653 kr.

från 657kr.

Hotellet Richmond Place Apartments är byggt nära Greyfriars Kirk med en standard på 3 stjärnor. Det är på Richmond Place som du påträffar detta boende och det hör till ett mellansegment i pris med 657 kr per hotellrum.

från 672kr.

Holiday Inn Express Edinburgh Royal Mile är ett hotell med 3 stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Boendet anses vara enkelt utan att slarva med kvalitén och hotellets rum har det vanligaste och med AC.

från 672kr.

På Bank Hotel finner du standardbekvämligheterna och en standard på 3 stjärnor. Detta boende anses vara enkelt utan att avvisa kvalitén och hotellets rum har exempelvis värdeförvaringsbox, minibar och AC.

från 672kr.

Ett populärt hotell som mottagit ett superomdöme är Ten Hill Place Hotel som ligger nära Greyfriars Kirk. Det populära hotellet har fyra stjärnor i standard och med ett pris på 672kr per hotellrum befinner det sig nära genomsnittet i kostnad.

från 672kr.

Detta är ett hotell med en standard på 4 stjärnor i Edinburgh (Leith) och rum med det enklaste ni kan tänkas behöva. The City Suites är namnet på hotellet och det går att lägga beslag på ett rum på hotellet från 672 kr när det är lågsäsong.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Edinburgh

Karta över Edinburgh med hotell