Filtrera Hotell

Pris: 74-1460 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Edinburgh

Hitta de bästa hotellen i Edinburgh, Storbritannien för dig!
Visar 16-30 av 117 hotell i Edinburgh. Inga hotell har filtrerats bort!
från 390kr.

Nära Murrayfield-stadion finns detta trestjärniga och billiga hotell med rum inredda med det mest viktiga. Detta hotells namn är Murrayfield Hotel och det går att få ett hotellrum från 390 kronor per dygn.

från 390kr.

Det trestjärniga hotellet Abbotsford Guest House är byggt nära Edinburgh Playhouse Theatre i Edinburgh. Detta hotell finnes vid vägen Pilrig street och är ett billigt alternativ med rum från 390 kr.

från 390kr.

Hotel Ceilidh-Donia - Townhouse Hotel är ett trestjärnigt hotell med grundläggande bekvämligheter. Detta boende är billigt och rummen är furnerade med det enklaste.

från 390kr.

Ascot Garden, ett trestjärnigt hotell i nära Edinburgh Zoo. Du finner detta boendet byggt på vägen Glasgow Road och får bedömas som ett billigt alternativ med hotellrum från 390 kr.

från 390kr.

Det 4-stjärniga hotellet Cluaran House finner du nära Edinburgh internationella konferenscenter i Edinburgh. Detta hotell hittar du på gatan Leamington Terrace och hör till de billiga alternativen.

från 396kr.

The Ben Doran Guest House är ett mycket billigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Detta boende har en standard på fyra stjärnor och du hittar det nära Royal Commonwealth Pool vid vägen Mayfield Gardens.

från 406kr.

Nära Edinburgh internationella konferenscenter finner du hotellet B+B Edinburgh vilket har en 4-stjärnig standard. Det är på Rothesay Terrace som ni stöter på detta boende och är ett överkomligt alternativ med eget hotellrum för 406 kr.

från 422kr.

Hotellet Tune Hotel - Haymarket, Edinburgh finner du nära Edinburgh internationella konferenscenter med en 3- standard. Boendet är byggt vid vägen Clifton Terrace och som klassas som överkomligt för reskassan.

från 429kr.

På det extremt billiga hotellet Hilton Edinburgh Grosvenor får ni möjligheten att utnyttja faciliteter som är det mest väsentliga till en kostnad från 429 kr. Detta hotell har 4 stjärnor som klass och är beläget nära Edinburgh internationella konferenscenter.

från 429kr.

På det billiga hotellet Priestville Guest House får du tillgång till faciliteter som är det enklaste till en kostnad från 429 svenska kronor. Hotellet har tre stjärnor som hotellstandard och är stationerat nära Royal Commonwealth Pool i Edinburgh.

från 431kr.

Från 431 kronor kan du få ett hotellrum på Edinburgh Capital Hotel, ett billigt boende med bekvämligheter som bar, gym och torrbastu. Ni hittar detta hotell nära Edinburgh Zoo med en standard på tre stjärnor.

från 438kr.

Detta extremt billiga hotell stöter du på nära Easter Road-stadion, har fyra stjärnor och rummen har enbart det vanligaste. Det går att boka rum för 438 kr per dygn på hotellet Fraoch House.

från 438kr.

Om faciliteter som är det vanligaste är en stor önskan så kan kanske Old Waverley Hotel vara det billigt hotellet för dig med en kostnad från 438 kronor per natt. Det är nära Princes Street Gardens i Edinburgh som du påträffar detta 3-stjärniga logi.

från 446kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är billigt och påträffas nära Royal Commonwealth Pool med rum som är furnerade med det vanligaste. På The Minto Hotel kan ni boka ett rum för 446 kronor som billigast.

från 458kr.

I Edinburgh (Newington) ligger hotellet No. 45 som har en 4-stjärnig standard. Detta hotell hittar du på vägen Gilmour Road och är ett överkomligt val med eget hotellrum för 458 kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Edinburgh

Karta över Edinburgh med hotell