Filtrera Hotell

Pris: 74-1460 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Edinburgh

Hitta de bästa hotellen i Edinburgh, Storbritannien för dig!
Visar 46-60 av 117 hotell i Edinburgh. Inga hotell har filtrerats bort!
från 516kr.

På Comfort Inn hittar du hotellrum från 516 SEK per dygn och en hotellstandard på 2 stjärnor. Detta boende anses vara rätt så billigt och ni finner det i Edinburgh (Taylorsville - Edinburgh).

från 519kr.

Kenneth Mackenzie är ett hotell som är utrustat med bekvämligheter som bara är grundläggande. Det är nära Greyfriars Kirk och vid gatan Richmond Place som ni stöter på detta 2-stjärniga boende.

från 519kr.

Det trestjärniga hotellet Masson House har logi till en kostnad från 519 kronor per natt. Det inte så billiga boendet stöter ni på nära Royal Commonwealth Pool i Edinburgh.

från 520kr.

På hotellet Premier Inn Edinburgh Haymarket får du tillträde till faciliteter som är det mest nödvändiga till en kostnad från 520 svenska kronor. Detta hotell finnes nära Edinburgh internationella konferenscenter och har en standard på tre stjärnor.

från 526kr.

Det trestjärniga hotellet Grassmarket hotel har standardfaciliteter. Boendets rum är furnerade med standardutrustning.

från 527kr.

Med faciliteter som är det mest viktiga är Hot-el-Apartments Canon Court ett prima hotell med hotellrum från 527 SEK. Detta hotell har tre stjärnor som klass och är beläget nära Edinburgh Playhouse Theatre.

från 528kr.

Hotellet The Point Hotel Edinburgh har restaurang, gym och bar tillgängligt för sina gäster. Detta boendes rum är furnerade med det enklaste.

från 536kr.

Hotellet Leith House har främst det mest huvudsakliga utbudet av faciliteter. Boendet är trestjärnigt och du hittar det utmed gatan Cambridge Avenue nära Easter Road-stadion.

från 536kr.

Nära Royal Commonwealth Pool finns hotellet Capital Guest House vilket har en tvåstjärnig standard. Det är längs Mayfield Road Newington som du finner detta boende och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad på 536 kronor per rum och natt.

från 555kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som fått läckra omdöme av tidigare hotellgäster så kan det fyrstjärniga Fountain Court Apartments - Grove vara för dig. Det är på vägen Grove Street nära Edinburgh internationella konferenscenter som du finner detta hotell.

från 574kr.

Nära St. Giles' Cathedral stöter du på detta hotell som är 2-stjärnigt och har rum utrustade med standardutrustning. Hotellets namn är Ibis Edinburgh Centre och det går att få tag på ett hotellrum för 574 SEK.

från 574kr.

Hampton Inn Columbus/Taylorsville är ett 2-stjärnigt hotell med gym som ger er möjligheten till att träna under tiden du är i Edinburgh. Rummen har ett pris från 574 SEK och har det mest nödvändiga för vistelsen.

från 575kr.

Nära St. Giles' Cathedral finner du detta trestjärniga hotell med hotellrum utrustade med det vanligaste. På Jurys Inn Edinburgh går det att beställa ett hotellrum för 575 riksdaler.

från 575kr.

Hilton Garden Inn Columbus/Edinburgh är ett 3-stjärnigt hotell anpassat för företag och är stationerat längs vägen N Executive Dr. Här företagsbekvämligheter som rum för konferens, konferenssal m.m. och med en kostnad från 575 SEK per dygn.

från 584kr.

På Holiday Inn Express Edinburgh Waterfront finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Boendet anses vara vardagligt utan att fördöma kvalitén och hotellets rum har det vanligaste men med tillgång till luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Edinburgh

Karta över Edinburgh med hotell