Filtrera Hotell

Pris: 74-1460 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Edinburgh

Hitta de bästa hotellen i Edinburgh, Storbritannien för dig!
Visar 76-90 av 117 hotell i Edinburgh. Inga hotell har filtrerats bort!
från 703kr.

Det 4-stjärniga hotellet Marriott Edinburgh har hotellrum till priser från 703 SEK och uppåt. Det inte allt för billiga hotellet finner du nära Edinburgh Zoo.

från 705kr.

Sheridan Guest House, ett hotell med tre stjärnor i Edinburgh (Leith). Du finner det på gatan Bonnington Terrace och det hör till ett genomsnittligt prissegment med 705 kronor per rum.

från 711kr.

Hotellet Macdonald Holyrood Hotel har en fyrstjärnig standard och rum på hotellet till ett pris från 711 kr och uppåt. Det inte så billiga hotellet finner du nära Palatset Holyroodhouse i Edinburgh.

från 722kr.

Angels Share Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med en kostnad från 722 kr per rum. Det lite dyrare hotellet finner ni nära Edinburgh internationella konferenscenter.

från 723kr.

Det populära lyx-hotellet Princes Street Suites är byggt nära Edinburgh Playhouse Theatre. Det populära hotellet har fem stjärnor i standard och är varken dyrt eller billigt med ett pris från 723 kronor för ett rum och natt.

från 730kr.

Detta hotell har 4 stjärnor, finns nära St. Giles' Cathedral och har hotellrum furnerade med standardutrustning. Fraser Suites Edinburgh är namnet på hotellet och ni kan beställa ett hotellrum för 730 kronor under lågsäsong.

från 730kr.

Hotellet The Carlton Hotel finner du nära St. Giles' Cathedral med en standard på fyra stjärnor. Detta hotell är byggt vid North Bridge och med en kostnad på 730 kronor per rum vilket tycks som en normal prisnivå för Edinburgh.

från 731kr.

Det populära hotellet The Bridge Inn har fyrstjärnig hotellstandard och har fått beundransvärt utlåtande. Det är i Newbridge (Ratho) vid gatan Baird Road Ratho som ni stöter på detta hotell i Edinburgh.

från 731kr.

Med en fyrstjärnig klass hittar ni rum från 731 SEK på hotellet Fountain Court Apartments - Grove Executive. Detta boende tillhör inte de mest prisvärda hotellen och ni finner det nära Edinburgh internationella konferenscenter.

från 740kr.

Hotellet Bonnington Guest House har en fyrstjärnig klass och rum på hotellet till ett pris från 740 kr och uppåt. Det lite dyrare boendet påträffar du i Edinburgh (Leith).

från 765kr.

Amaryllis Guest House är ett 3-stjärnigt hotell i Edinburgh. Hotellrummen är försedda med det enklaste du kan behöva för natten.

från 769kr.

På hotellet Novotel Edinburgh Centre får du ta del av en standard på fyra stjärnor och rum från 769 svenska kronor och uppåt. Boendet påträffas nära Edinburgh Castle och det är ej bland de mest prisvärda valen.

från 769kr.

På det fyrstjärniga hotellet The George Hotel kan du uppleva romansen i Edinburgh. Rummen på hotellet kan ni beställa från 769 kr och du hittar hotellet nära Princes Street Gardens i Edinburgh.

från 769kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som påträffas nära Edinburgh Playhouse Theatre med rum som är försedda med standardutrustning. På Blue Rainbow Aparthotel Edinburgh Royal Garden går det att få tag på ett rum för 769 riksdaler.

från 779kr.

Apex City Hotel Edinburgh är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och otroligt många belåtna gäster. Boendet hittar du på Grassmarket nära Edinburgh Castle.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Edinburgh

Karta över Edinburgh med hotell