Filtrera Hotell

Pris: 74-1460 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Edinburgh

Hitta de bästa hotellen i Edinburgh, Storbritannien för dig!
Visar 91-105 av 117 hotell i Edinburgh. Inga hotell har filtrerats bort!
från 782kr.

Det trestjärniga hotellet Edinburgh Holiday Apartments har standardbekvämligheter. Detta hotell anses vara enkelt utan att förkasta kvalitén och hotellets rum har det enklaste.

från 799kr.

Det populära hotellet Fountain Court - Stewart Apartments är beläget nära Princes Street Gardens. Standarden är fyrstjärnig för detta boende och det tillhör ett prissegment som är en aning dyrare än de genomsnittliga hotellen.

från 818kr.

På Radisson Blu Edinburgh kan du gå ner i varv med sköna spasysslor som inomhuspool, massage och spa. Det är på gatan High Street The Royal Mile nära St. Giles' Cathedral som du stöter på detta fyrstjärniga spahotell.

från 827kr.

Apex International Hotel är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och otroligt många nöjda gäster. Hotellet ligger vid Grassmarket nära Edinburgh Castle.

från 827kr.

Hotel Indigo Edinburgh är ett hotell som kostar från 827 SEK per dygn och där du kan ta del av faciliteter som gym, pub och restaurang. Detta hotell har en 4-stjärnig klass och finnes nära Edinburgh Playhouse Theatre.

från 827kr.

Det eleganta Fountain Court Apartments - EQ2 på EQ Lower Gilmore Bank Off Lower Gilmore Place nära Edinburgh internationella konferenscenter. Med lyxfaciliteter och glamorösa faciliteter blir boendet högklassigt.

från 828kr.

Det glamorösa lyxhotellet Nira Caledonia finns på vägen Gloucester Place, nära Princes Street Gardens. Det glansfulla hotellet har många bekvämtligheter som exempelvis lyxfaciliteter.

från 857kr.

Hilton Edinburgh Airport finns vid Edinburgh International Airport, är ett väldigt bra alternativ för firmor och har en standard på fyra stjärnor. Rum för konferens och bolagscenter är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har ett pris från 857 svenska kronor per natt.

från 866kr.

Hotellet The Roxburghe Hotel, Edinburgh har faciliteter som bland annat pub, inomhuspool och restaurang. Detta hotell har 4 stjärnor i standard och du stöter på det längs gatan Charlotte Square nära Edinburgh Castle.

från 869kr.

Det är nära Edinburgh Castle längs med Lauriston Street som ni hittar The Knight Residence, ett lyxhotell för en glamorös vistelse. Under din lyxiga tid på lyxhotellet kan ni få tillgång till lyxfaciliteter som t.ex. lyxfaciliteter.

från 870kr.

The Bonham är ett drömlikt boende med 4 stjärnor, ett utmärkt val för det nyblivna paret. Från 870 kr per dygn kan du få rum för och hotellet ligger nära Edinburgh internationella konferenscenter.

från 925kr.

Det trestjärniga och populära hotellet Residence Inn by Marriott Edinburgh är väldigt beundrat av andra hotellgäster. Det är i Edinburgh längs med vägen Simpson Loan Quartermile nära Greyfriars Kirk som ni hittar detta hotell.

från 929kr.

Trestjärniga hotellet Cruachan Guest House finner du nära Edinburgh internationella konferenscenter i Edinburgh. Det är längs Gilmore Place som du påträffar detta boende och tillhör ej de billigaste boendena.

från 935kr.

De mest väsentliga bekvämligheter finner ni på hotellet Motel One Edinburgh-Royal. Det är nära St. Giles' Cathedral och utmed gatan Market Street som du finner detta trestjärniga hotell.

från 974kr.

Hotellet My Edinburgh Life finner du nära Edinburgh internationella konferenscenter med en standard på 4 stjärnor. Det är längs Rosebery Crescent som ni stöter på detta boende och hat ett högt pris i jämförelse med andra hotell i staden.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Edinburgh

Karta över Edinburgh med hotell