Filtrera Hotell

Pris: 133-2038 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Frankfurt

Hitta de bästa hotellen i Frankfurt, Tyskland för dig!
Visar 121-125 av 125 hotell i Frankfurt. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1276kr.

Det mysiga hotellet Roomers har en standard på fem stjärnor och är ett utmärkt alternativ för en romantisk weekend. Hotellrummen kan ni beställa från 1276 kr och du hittar hotellet nära Städel Museum i Frankfurt.

från 1317kr.

Det glamorösa The Westin Grand Frankfurt längs med gatan Konrad Adenauer Str. nära Museet för modern konst. Detta boende har både spaanläggning, hälsoklubb och en lyxig anda för hotellets gäster.

från 1722kr.

Rocco Forte Villa Kennedy är ett spahotell med torrbastu, spa och inomhuspool kombinerat med en miljö som är lyxig och avkopplande. Spahotellet är byggt på gatan Kennedyallee och det är här, nära Städel Museum du kan få en rofylld stund.

från 1904kr.

Vid vägen Thurn und Taxis Platz finner ni lyxhotellet Jumeirah Frankfurt liggandes nära Börsen. Detta hotell är utmärkt för er som vill ha en lyxigare tillvaro med exempelvis inomhuspool och gym.

från 2038kr.

Main Tower och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer) är efterfrågade sevärdheter som ni hittar inte långt ifrån detta 5-stjärniga hotell. Från 2038 svenska kronor kan ni få rum på Steigenberger Frankfurter Hof nära Frankfurt-operan.

Alternativa resmål...

Om Frankfurt

Frankfurt eller Frankfurt am Main som staden egentligen heter, ligger i västra Tyskland strax intill floden Main. Frankfurts arkitektur är den perfekta sammanslutningen av gammalt europeiskt och modern storstad. Här finns Europas näst högsta skyskrapa och staden har på skämt kallats för Mainhattan på grund av dess storslagna skyline. Men här finns också de mer klassiska husen ifrån stadens barndom, till exempel Römer som är Frankfurts rådhus sedan 1405. Frankfurt är även en stad rik på kultur med en mängd museum och ett fantastiskt konserthus, Alter Oper som betyder “Gamla operan”. Namnet har kommit till eftersom konserthuset, när det invigdes 1880, främst var ett operahus. Det finns en hel del att se när man är i Frankfurt, både gammalt och nytt.

Hotell finns det också många utav i Frankfurts centrum, och naturligtvis även längre utanför city. Hotellen är billiga och man behöver sällan betala mer än lite över 500 kronor per natt ifall man inte vill ta in på ett riktigt exklusivt och lyxigt hotell.

Hotellkarta för Frankfurt

Karta över Frankfurt med hotell