Filtrera Hotell

Pris: 133-2038 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Frankfurt

Hitta de bästa hotellen i Frankfurt, Tyskland för dig!
Visar 76-90 av 125 hotell i Frankfurt. Inga hotell har filtrerats bort!
från 499kr.

Om bekvämligheter som är standardutrustning är en stor önskan så kan kanske Das Spenerhaus vara hotellet för er med ett pris från 499 kronor per natt. Detta boende finnes nära Museet för modern konst i Frankfurt och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 517kr.

Mercure Hotel Kaiserhof Frankfurt City Center är ett 4-stjärnigt hotell i Frankfurt. Hotellet är billigt för sitt segment och rummen är försedda med bl.a. minibar, Internetanslutning och safebox.

från 524kr.

Detta är ett 4-stjärnigt hotell som ligger i Frankfurt (Frankfurtmässan) med hotellrum som är utrustade med det vanligaste. Det är möjligt att boka hotellrum för 524 kr per natt på hotellet Fleming's Conference Hotel Frankfurt.

från 526kr.

Nära Frankfurt-operan finns hotellet Ambassador Hotel Frankfurt som har en trestjärnig standard. Boendet finns på Moselstr. och med ett pris för 526 kr per hotellrum vilket får tycks som en human prisnivå.

från 538kr.

Med ett litet gångavstånd till efterfrågade turistattraktioner som Frankfurt Zoo (Zoologischer Garten Frankfurt/Main) och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer) kanske hotellet Grand Hotel Dream Frankfurt City ett okej alternativ. Hotellet har en klass på fyra stjärnor och ni stöter på det intill Albusstr i Frankfurt.

från 538kr.

Hotellet Fredd Hotel Nordwest har det mest grundläggande utbudet av faciliteter. Detta boende är trestjärnigt och du påträffar det längs med Walter Moeller Platz i Frankfurt (Heddernheim).

från 548kr.

Hotellet Top Hotel Post Frankfurt Airport har en 3-stjärnig standard och rum till ett pris från 548 svenska kronor. Boendet är ej bland de mest billiga alternativen och du stöter på det nära Fraport Arena i Frankfurt.

från 555kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger mycket nära välbesökta turistattraktionerna Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer) och Main Tower. Från 555 SEK kan ni få ett hotellrum på Hotel Zentrum nära Zeil Gallery shoppingdistrikt i Frankfurt.

från 563kr.

Ni har inte långt till flera populära attraktioner som Main Tower och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer) från hotellet all seasons Frankfurt City (soon ibis Styles). Det är i Frankfurt längs med vägen Moselstrasse som ni finner detta trestjärniga logi.

från 576kr.

Nära Senckenberg Museum ligger det populära hotellet NH Die Villa Frankfurt Messe som mottagit ett mycket bra betyg av tidigare gäster. Det populära hotellet har 3 stjärnor i klass och det hör inte till de billigare hotellen i Frankfurt, utan hör till mellansegmentet med ett pris från 576kr.

från 576kr.

Ett populärt hotell som fått ett superomdöme är DORMERO Hotel Frankfurt Messe som finnes nära Frankfurt-mässan. Boendet är fyrstjärnigt och det hör till en normal prisgrupp för hotellrum i Frankfurt.

från 578kr.

I Frankfurt (Sachsenhausen) finns detta fyrstjärniga hotell med hotellrum försedda med till exempel TV (Lokala kanaler), Internet och AC. Detta boendes namn är Holiday Inn Frankfurt City-South och det är möjligt att få tag på ett rum för 578 SEK per dygn.

från 585kr.

Hotellet 25hours Hotel The Goldman har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta boendes rum är rustade med standardutrustning.

från 600kr.

Hotellet Falk Suite Hotel finns inom kort gångavstånd till en mängd topprestauranger i Frankfurt. Det är nära Börsen som detta fyrstjärniga boende finns med hotellrum från 600 svenska kronor och uppåt.

från 616kr.

På 25hours Hotel by Levi's har du inte långt till en mängd omtyckta restauranger i Frankfurt. Detta boende har fyra stjärnor i standard och ni påträffar det nära Huvudtornet med en pirslapp från 616 kr för ett hotellrum.

Alternativa resmål...

Om Frankfurt

Frankfurt eller Frankfurt am Main som staden egentligen heter, ligger i västra Tyskland strax intill floden Main. Frankfurts arkitektur är den perfekta sammanslutningen av gammalt europeiskt och modern storstad. Här finns Europas näst högsta skyskrapa och staden har på skämt kallats för Mainhattan på grund av dess storslagna skyline. Men här finns också de mer klassiska husen ifrån stadens barndom, till exempel Römer som är Frankfurts rådhus sedan 1405. Frankfurt är även en stad rik på kultur med en mängd museum och ett fantastiskt konserthus, Alter Oper som betyder “Gamla operan”. Namnet har kommit till eftersom konserthuset, när det invigdes 1880, främst var ett operahus. Det finns en hel del att se när man är i Frankfurt, både gammalt och nytt.

Hotell finns det också många utav i Frankfurts centrum, och naturligtvis även längre utanför city. Hotellen är billiga och man behöver sällan betala mer än lite över 500 kronor per natt ifall man inte vill ta in på ett riktigt exklusivt och lyxigt hotell.

Hotellkarta för Frankfurt

Karta över Frankfurt med hotell