Filtrera Hotell

Pris: 133-2038 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Frankfurt

Hitta de bästa hotellen i Frankfurt, Tyskland för dig!
Visar 61-75 av 125 hotell i Frankfurt. Inga hotell har filtrerats bort!
från 451kr.

Ibis Frankfurt City West är ett hotell med de mest betydelsefulla faciliteter. Hotellet är tvåstjärnigt och ni finner det utmed gatan Breitenbachstr. i Frankfurt (Frankfurtmässan).

från 458kr.

En mängd omtyckta matställen i Frankfurt är byggt inom ett gångavstånd till hotellet Best Western Hotel Scala. Rummen har ett pris från 458 kr per dygn och det är nära Zeil Gallery shoppingdistrikt som du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 460kr.

Nära Stadsmuseet och inte långt bort från sevärdheterna Oper Frankfurt och Main Tower hittar du Goethe Apartment Frankfurt. Detta hotell är ett trestjärnigt hotell och är vare sig dyrt eller billigt med ett pris på 460kr för ett natt.

från 461kr.

Arena Villa am Wasserpark, ett hotell med tre stjärnor som ligger nära attraktionerna Berger Street (Berger Strasse) och Gunthersburgpark. Detta hotell hittas utmed Friedberger Landstrasse i Frankfurt (Nordend).

från 466kr.

Med faciliteter som är det mest huvudsakliga är Hotel Am Kurfuerstenplatz ett prima boende med rum från 466 kr och uppåt. Det är nära Senckenberg Museum i Frankfurt som du stöter på detta 3-stjärniga hotell.

från 468kr.

Det uppskattade hotellet Hamburger Hof Hotel har trestjärnig klass och har tilldelats beundransvärt betyg av hotellgäster som övernattat. Det är nära Messeturm på gatan Poststr. som ni påträffar detta hotell i Frankfurt.

från 484kr.

Hotel Villa Florentina är ett populärt hotell med standard på 3 stjärnor som fått bra vitsord av hotellgäster. Det är i Frankfurt vid vägen Westendstr. nära Messeturm som ni hittar detta hotell.

från 491kr.

Det lyxiga och flotta hotellet Relexa Hotel Frankfurt/ Main är byggt längs med gatan Lurgiallee , i Frankfurt (Heddernheim). Under din underbara vistelse på lyxhotellet kan du få tillgång till lyxiga bekvämligheter som bland annat gym, massage och bastu.

från 492kr.

Hotellet Ibis Frankfurt Centrum finnes inom gångavstånd till en mängd bra matställen i Frankfurt. Det är nära Städel Museum som ni finner detta 2-stjärniga boende med priser från 492 kronor.

från 492kr.

På Novotel Frankfurt City finner du bar, bastu och restaurang och en standard på 4 stjärnor. Boendet är billigt för sin standard och rummen är furnerade med bl.a. AC, värdeförvaring och minibar.

från 492kr.

Detta är ett hotell med en standard på 4 stjärnor i Frankfurt (Bockenheim) och rum med standardutrustning ni kan avses vara i behov av. TRYP Frankfurt Hotel är hotellets namn och det är möjligt att teckna rum för 492 kronor per rum och natt.

från 492kr.

En liten bit bort från attraktionerna Senckenberg Natural History Museum (Naturmuseum Senckenberg) och Stock Exchange (Borse) ligger Mercure Hotel & Residenz Frankfurt Messe, ett fyrstjärnigt hotell som är bra i klass. Det är på gatan Voltastr. nära Senckenberg Museum som du hittar detta boende.

från 494kr.

Holiday Inn Frankfurt Airport-North är ett elegant hotell i Frankfurt (Niederrad) vid gatan Isenburger Schneise. Under din underbara vistelse på lyxhotellet kan du få tillträde till lyxiga bekvämligheter som t.ex. massagebehandling, torrbastu och företagscenter.

från 496kr.

På hotellet Hotel Höchster Hof får du ta del av en standard på tre stjärnor och hotellrum från 496 svenska kronor och uppåt. Det lite mer påkostade hotellet finner ni i Frankfurt (Höchst).

från 497kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som är stationerat mycket nära populära sevärdheterna Senckenberg Natural History Museum (Naturmuseum Senckenberg) och Main Tower. Från 497 svenska kronor per natt kan ni få rum på InterCityHotel Frankfurt nära Messeturm i Frankfurt.

Alternativa resmål...

Om Frankfurt

Frankfurt eller Frankfurt am Main som staden egentligen heter, ligger i västra Tyskland strax intill floden Main. Frankfurts arkitektur är den perfekta sammanslutningen av gammalt europeiskt och modern storstad. Här finns Europas näst högsta skyskrapa och staden har på skämt kallats för Mainhattan på grund av dess storslagna skyline. Men här finns också de mer klassiska husen ifrån stadens barndom, till exempel Römer som är Frankfurts rådhus sedan 1405. Frankfurt är även en stad rik på kultur med en mängd museum och ett fantastiskt konserthus, Alter Oper som betyder “Gamla operan”. Namnet har kommit till eftersom konserthuset, när det invigdes 1880, främst var ett operahus. Det finns en hel del att se när man är i Frankfurt, både gammalt och nytt.

Hotell finns det också många utav i Frankfurts centrum, och naturligtvis även längre utanför city. Hotellen är billiga och man behöver sällan betala mer än lite över 500 kronor per natt ifall man inte vill ta in på ett riktigt exklusivt och lyxigt hotell.

Hotellkarta för Frankfurt

Karta över Frankfurt med hotell