Filtrera Hotell

Pris: 133-2038 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Frankfurt

Hitta de bästa hotellen i Frankfurt, Tyskland för dig!
Visar 46-60 av 125 hotell i Frankfurt. Inga hotell har filtrerats bort!
från 395kr.

Hotellet Hotel Alleenhof är byggt endast en bit bort från sevärdheterna Gunthersburgpark, Hauptfriedhof och Bethmannpark. Detta boende är ett trestjärnigt hotell och det hör inte till de billigare hotellen, utan hör till medelklassen med en kostnad från 395 kr.

från 406kr.

Hotel Expo är ett 3-stjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och ligger i närheten av attraktioner som Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer) och Main Tower. Det är på gatan Grosse Friedberger Str. nära Museet för modern konst som du hittar detta hotell.

från 406kr.

Hotel Amadeus Frankfurt är ett hotell som bedöms vara billigt och är försett med sådana bekvämligheterna som bara bedöms vara standard. Boendet är fyrstjärnigt och du hittar det längs med Roentgenstr. i Frankfurt (Bergen Enkheim).

från 409kr.

Det uppskattade hotellet NH Frankfurt Niederrad har 4-stjärnig klass och har erhållits beundransvärt betyg. Det är vid gatan Lyoner Strasse i Frankfurt (Niederrad) som ni stöter på detta billiga hotell.

från 409kr.

Det tvåstjärniga och livfulla kasino-hotellet Ibis Frankfurt City Messe har inte ett stort utbud av faciliteter. Detta boende är rätt så billigt och rummen är rustade med det mest väsentliga.

från 426kr.

Holiday Inn Express Frankfurt Messe, ett hotell med tre stjärnor i standard i Frankfurt (Gallus). Ni hittar det intill Gutleutstr. och det tillhör en normal prisgrupp för hotellrum.

från 429kr.

Victoria Hotel är ett populärt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra vitsord. Detta hotell stöter du på längs med vägen Elbestrasse Kaiserstrasse nära Frankfurt-operan.

från 429kr.

Det billigahotellet Concorde Hotel ligger inom gångavstånd till en hel del bra matställen i Frankfurt. Det är nära Huvudtornet som du stöter på detta 4-stjärniga hotell med ett pris från 429 kr.

från 432kr.

Faciliteter som bar, hälsoklubb och bastu finner ni på det billiga hotellet Lindner Congress Hotel Frankfurt. Detta boende är fyrstjärnigt och du finner det längs Bolongarostr. i Frankfurt (Höchst).

från 434kr.

Om du vill övernatta på ett populärt hotell som fått fina vitsord av tidigare boenden så kan kanske det 4-stjärniga Moevenpick Hotel Frankfurt City vara för dig. Hotellet ligger nära Frankfurt-mässan vid vägen Den Haager Strasse Hemmerichweg.

från 434kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Columbus är beläget nära Messeturm i Frankfurt. Det är på Ottostr. som du stöter på detta boende och kostnaden för en natt betraktas ej vara speciellt dyrt i jämförelse med andra hotell.

från 443kr.

Efterfrågade attraktioner som Main Tower och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer) ligger en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Holiday Inn Express Frankfurt City Hauptbahnhof är byggt nära Frankfurt-operan och är ett boende där hotellrummen har en prislapp från 443 kr.

från 444kr.

Med faciliteter som är standardutrustning är Hotel Niederraeder Hof ett trevligt hotell med rum från 444 kronor och uppåt. Du påträffar detta boende i Frankfurt (Niederrad) med en standard på 3 stjärnor.

från 446kr.

Lindner Hotel & Sports Academy Frankfurt är ett hotell som har faciliteter som bara anses vara standard. Detta boende är 3-stjärnigt och du stöter på det längs gatan Otto Fleck Schneise nära Commerzbank-Arena.

från 449kr.

På Hotel West har ni mycket nära till en hel del populära matställen i Frankfurt. Detta boende har 3 stjärnor i klass och är stationerat nära Senckenberg Museum med priser från 449 kr per dygn.

Alternativa resmål...

Om Frankfurt

Frankfurt eller Frankfurt am Main som staden egentligen heter, ligger i västra Tyskland strax intill floden Main. Frankfurts arkitektur är den perfekta sammanslutningen av gammalt europeiskt och modern storstad. Här finns Europas näst högsta skyskrapa och staden har på skämt kallats för Mainhattan på grund av dess storslagna skyline. Men här finns också de mer klassiska husen ifrån stadens barndom, till exempel Römer som är Frankfurts rådhus sedan 1405. Frankfurt är även en stad rik på kultur med en mängd museum och ett fantastiskt konserthus, Alter Oper som betyder “Gamla operan”. Namnet har kommit till eftersom konserthuset, när det invigdes 1880, främst var ett operahus. Det finns en hel del att se när man är i Frankfurt, både gammalt och nytt.

Hotell finns det också många utav i Frankfurts centrum, och naturligtvis även längre utanför city. Hotellen är billiga och man behöver sällan betala mer än lite över 500 kronor per natt ifall man inte vill ta in på ett riktigt exklusivt och lyxigt hotell.

Hotellkarta för Frankfurt

Karta över Frankfurt med hotell