Filtrera Hotell

Pris: 133-2038 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Frankfurt

Hitta de bästa hotellen i Frankfurt, Tyskland för dig!
Visar 16-30 av 125 hotell i Frankfurt. Inga hotell har filtrerats bort!
från 312kr.

Med logi på ett utmärkt boende och en standard på 3 stjärnor har du inte långt till de omtyckta attraktionerna Frankfurt Zoo (Zoologischer Garten Frankfurt/Main) och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer). City-Hotel Frankfurt finns nära Museet för modern konst i Frankfurt och är ett billigt hotell där hotellrummen har en prislapp från 312 SEK per natt.

från 312kr.

City Hotel Mercator har ett superfint läge med ett gångavstånd till de populära turistattraktionerna Cathedral of St. Bartholomew (Dom St. Bartholomaus) och Frankfurt Zoo (Zoologischer Garten Frankfurt/Main). Det är i Frankfurt längs med Mercatorstrasse som du stöter på detta trestjärniga logi.

från 312kr.

En mängd populära matställen i Frankfurt ligger inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Hotel Aria. Det är nära Börsen som detta 2-stjärniga hotell hittas med hotellrum från 312 svenska kronor.

från 312kr.

Populära sevärdheter som Main Tower och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer) ligger en bit bort från boendet Hotel Münchner Hof. Detta hotell påträffas intill vägen Münchener Straße i Frankfurt och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 312kr.

Goethe Hotel är ett billigt hotell med de vitalaste faciliteterna. Detta boende är tvåstjärnigt och ni hittar det längs med vägen Schmid Str. i Frankfurt (Gallus).

från 312kr.

Populära sevärdheter som Frankfurt Zoo (Zoologischer Garten Frankfurt/Main) och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer) påträffar ni en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Med rum från 312 kronor är Residence Hotel billigt med en schyst placering nära Museet för modern konst i Frankfurt.

från 323kr.

Clarion Collection Hotel Frankfurt City är ett fyrstjärnigt hotell med gym som ger chansen till träning under tiden du är i Frankfurt. De mycket billiga rummen på hotellet kostar från 323 svenska kronor och har exempelvis minibar, luftkonditionering och safebox.

från 328kr.

Detta trestjärniga hotell påträffas ganska nära de välbesökta turistattraktionerna Senckenberg Natural History Museum (Naturmuseum Senckenberg) och Main Tower. President Hotel Frankfurt finns nära Messeturm i Frankfurt och är ett billigt boende där hotellrummen har en prislapp från 328 svenska kronor per dygn.

från 333kr.

Best Western Hotel Domicil har ett väldigt bra turistläge en bit bort från de omtyckta turistattraktionerna Main Tower och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer). Det är i Frankfurt intill Karlstrasse som ni påträffar detta 3-stjärniga boende.

från 335kr.

Många populära restauranger i Frankfurt finns inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Senator Hotel Frankfurt. Hotellet har tre stjärnor i klass och ni finner det nära Städel Museum med en kostad från 335 kronor för en natt.

från 335kr.

De mest väsentliga faciliteter finner ni på det billiga hotellet Golden Leaf Hotel & Residence Frankfurt. Det är i Frankfurt (Ostend) och på gatan Launhardtstr. som ni påträffar detta 3-stjärniga hotell.

från 338kr.

En kort promenad från Comfort Hotel Frankfurt City Center stöter du på de populära sevärdheterna Main Tower och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer). Det är i Frankfurt längs med gatan Moselstrasse som du finner detta trestjärniga boende.

från 341kr.

The Corner Hotel har ett superbra utgångsläge, nära till de välbesökta attraktionerna Main Tower och Senckenberg Natural History Museum (Naturmuseum Senckenberg). Detta logi är trestjärnigt och ni finner det i Frankfurt vid Mainzer Landstrasse.

från 342kr.

Nära Palmengarten och inte långt bort från sevärdheterna Senckenberg Natural History Museum (Naturmuseum Senckenberg) och Money Museum (Geldmuseum der Deutschen Bundesbank) ligger Hotel Imperial Novum Frankfurt Messe am Palmengarten. Med detta boendes standard på 3 stjärnor anses detta boende vara billigt.

från 343kr.

Detta hotell är billigt, har tre stjärnor, påträffas nära Frankfurt-operan och har rum försedda med standardutrustning. Detta boendes namn är Continental Hotel och det går att få tag på ett hotellrum för 343 kr.

Alternativa resmål...

Om Frankfurt

Frankfurt eller Frankfurt am Main som staden egentligen heter, ligger i västra Tyskland strax intill floden Main. Frankfurts arkitektur är den perfekta sammanslutningen av gammalt europeiskt och modern storstad. Här finns Europas näst högsta skyskrapa och staden har på skämt kallats för Mainhattan på grund av dess storslagna skyline. Men här finns också de mer klassiska husen ifrån stadens barndom, till exempel Römer som är Frankfurts rådhus sedan 1405. Frankfurt är även en stad rik på kultur med en mängd museum och ett fantastiskt konserthus, Alter Oper som betyder “Gamla operan”. Namnet har kommit till eftersom konserthuset, när det invigdes 1880, främst var ett operahus. Det finns en hel del att se när man är i Frankfurt, både gammalt och nytt.

Hotell finns det också många utav i Frankfurts centrum, och naturligtvis även längre utanför city. Hotellen är billiga och man behöver sällan betala mer än lite över 500 kronor per natt ifall man inte vill ta in på ett riktigt exklusivt och lyxigt hotell.

Hotellkarta för Frankfurt

Karta över Frankfurt med hotell