Filtrera Hotell

Pris: 133-2038 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Frankfurt

Hitta de bästa hotellen i Frankfurt, Tyskland för dig!
Visar 31-45 av 125 hotell i Frankfurt. Inga hotell har filtrerats bort!
från 343kr.

Det trestjärniga hotellet Sophien Hotel tycks vara prisvärt och ligger nära attraktionerna Money Museum (Geldmuseum der Deutschen Bundesbank) och Senckenberg Natural History Museum (Naturmuseum Senckenberg). Du stöter på hotellet längs Sophienstr. nära Palmengarten.

från 343kr.

Om bekvämligheter som är standardutrustning är en önskan så kan kanske Hotel Arena Messe Frankfurt vara det billigt hotellet för er med en kostnad från 343 kronor per natt. Detta boende har en trestjärnig klass och finns nära Senckenberg Museum i Frankfurt.

från 351kr.

En kort bit från Admiral Hotel påträffar du de välbesökta attraktionerna Cathedral of St. Bartholomew (Dom St. Bartholomaus) och Frankfurt Zoo (Zoologischer Garten Frankfurt/Main). Det är i Frankfurt intill gatan Hoelderlinstrasse som du påträffar detta 3-stjärniga hotell.

från 355kr.

Detta fyrstjärniga hotell är väldigt billigt och hittas nära Frankfurt-operan där hotellrummen har det enklaste. Ramada Hotel Frankfurt City Center är hotellets namn och det går att få ett hotellrum för 355 kronor per natt.

från 363kr.

Best Western Hotel Plaza är ett hotell med tre stjärnor och vanliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta hotell är ganska bra i pris och rummen är utrustade med det enklaste men med förfogande till safebox.

från 367kr.

Ramada Hotel Frankfurt Messe är ett fyrstjärnigt hotell med faciliteter som pool (inomhus), gym och pub. Boendet är rätt billigt och rummen är utrustade med det enklaste.

från 368kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som påträffas hyfsat nära omtyckta attraktionerna Main Tower och Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer). Från 368 kr kan du få ett hotellrum på det billiga Leonardo Hotel Frankfurt City Center nära Frankfurt-operan.

från 368kr.

I Frankfurt (Niederrad) ligger detta 4-stjärniga och mycket billiga hotell med hotellrum furnerade med t.ex. Internet, luftkonditionering och safebox. Leonardo Hotel Frankfurt Airport är hotellets namn och du kan beställa rum från 368 kr per rum och natt.

från 369kr.

Från 369 SEK kan ni få ett rum på Welcome Hotel Frankfurt, ett väldigt billigt boende med faciliteter som restaurang, bastu och gym. Detta hotell har 4 stjärnor som hotellstandard och hittas i Frankfurt (Bockenheim).

från 376kr.

Nära Messeturm hittar du detta fyrstjärniga och extremt billiga hotell med rum furnerade med standardutrustning. På hotellet Bristol Hotel Frankfurt går det att under lågsäsong få ett hotellrum för 376 kronor.

från 382kr.

På hotellet City Hotel West får du uppleva en standard på 3 stjärnor och ett pris från 382 kr per natt. Det lite mer påkostade hotellet stöter ni på nära Frankfurt-operan.

från 390kr.

National Hotel är ett billigt hotell med de mest vitala bekvämligheter. Detta boende är fyrstjärnigt och ni stöter på det utmed Baseler Str. nära Städel Museum.

från 390kr.

Relativt nära turistattraktionerna Main Tower och Senckenberg Natural History Museum (Naturmuseum Senckenberg) ligger ett 3-stjärnigt hotell vid namn Fair Hotel Europaallee som är vardagligt utan att slarva med kvalitén. Du hittar detta hotell längs Mainzer Landstrasse nära Messeturm.

från 390kr.

På Memphis Hotel har man inte långt till en mängd omtyckta matställen i Frankfurt. Hotellet har tre stjärnor i klass och är byggt nära Frankfurt-operan med ett pris från 390 kr per natt.

från 391kr.

På hotellet Best Western Grand City Hotel Frankfurt får ni leva med en standard på 4 stjärnor och rum från 391 SEK per natt. Det är i Frankfurt (Finansdistrikt) som du hittar detta hotell och det är rätt billigt.

Alternativa resmål...

Om Frankfurt

Frankfurt eller Frankfurt am Main som staden egentligen heter, ligger i västra Tyskland strax intill floden Main. Frankfurts arkitektur är den perfekta sammanslutningen av gammalt europeiskt och modern storstad. Här finns Europas näst högsta skyskrapa och staden har på skämt kallats för Mainhattan på grund av dess storslagna skyline. Men här finns också de mer klassiska husen ifrån stadens barndom, till exempel Römer som är Frankfurts rådhus sedan 1405. Frankfurt är även en stad rik på kultur med en mängd museum och ett fantastiskt konserthus, Alter Oper som betyder “Gamla operan”. Namnet har kommit till eftersom konserthuset, när det invigdes 1880, främst var ett operahus. Det finns en hel del att se när man är i Frankfurt, både gammalt och nytt.

Hotell finns det också många utav i Frankfurts centrum, och naturligtvis även längre utanför city. Hotellen är billiga och man behöver sällan betala mer än lite över 500 kronor per natt ifall man inte vill ta in på ett riktigt exklusivt och lyxigt hotell.

Hotellkarta för Frankfurt

Karta över Frankfurt med hotell