Filtrera Hotell

Pris: 196-1169 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Haag

Hitta de bästa hotellen i Haag, Nederländerna för dig!
Visar 1-15 av 21 hotell i Haag. Inga hotell har filtrerats bort!
från 196kr.

Du har ett stenkast bort till flera omtyckta turistattraktioner som Mauritshuis och Binnenhof & Ridderzaal (Inner Court & Hall of the Knights) från hotellet Stayokay Hostel Den Haag. Detta logi är tvåstjärnigt och ni hittar det i Haag intill gatan Scheepmakersstraat.

från 464kr.

Efterfrågade turistattraktioner som Gemeentemuseum Den Haag och Panorama Mesdag ligger en bit bort från boendet Court Garden Hotel. Hotellet ligger vid gatan Laan van Meerdervoort i Haag och har en standard på 3 stjärnor.

från 498kr.

Med ett kort avstånd till välbesökta attraktioner som Panorama Mesdag och Eschermuseet kanske hotellet Hotel Sebel ett okej alternativ. Detta trestjärniga hotell hittar du på vägen Prins Hendrikplein i Haag.

från 512kr.

Ett omtyckt hotell är Parkhotel Den Haag som du finner nära Noordeinde-palatset och har en hel del belåtna gäster. Detta hotell är fyrstjärnigt och får bedömas som ett billigt boende i Haag med rum från 512 kronor.

från 543kr.

På Hampshire Hotel - Babylon Den Haag bor du billigt och har mycket nära till en hel del populära restauranger i Haag. Hotellrummen har priser från 543 SEK per natt och det är nära Escher Museum som ni stöter på detta fyrstjärniga boende.

från 560kr.

NH Den Haag är ett 4-stjärnigt boende med priser från 560 SEK per rum och natt. Det är nära Escher Museum i Haag som du hittar boendet och det är jämförelsevis bra i pris.

från 576kr.

Ibis Den Haag City Centre är ett prisvärt trestjärnigt hotell nära sevärdheter som Panorama Mesdag och Eschermuseet. Det är på vägen Jan Hendrikstraat nära Noordeinde-palatset som du finner boendet.

från 659kr.

Ett populärt hotell som erhållit ett superbetyg är Novotel Den Haag World Forum som finns nära Fredspalatset. Hotellet har en standard på 4 stjärnor och det hör inte till de billigaste hotellen i staden, utan tillhör snarare mellanklassen med en kostnad från 659 kronor.

från 669kr.

Med ett litet gångavstånd till välbesökta sevärdheter som Eschermuseet och Panorama Mesdag kanske hotellet Holiday Inn Express The Hague - Parliament ett prima alternativ. Detta 3-stjärniga hotell finnes på gatan Lange Houtstraat i Haag.

från 669kr.

På det fyrstjärniga hotellet Carlton Ambassador Hotel kan du känna av kärleken i Haag. Från 669 kr per natt kan ni hitta rum på hotellet för och hotellet ligger nära Panorama Mesdag i Haag.

från 700kr.

Bilderberg Europa Hotel har en klass på 4 stjärnor och ett gym att motionera i under din vistelse i Haag. Exempel på utrustning i rummen på hotellet är det viktigaste, och kostnaden för dem ligger från 700 kronor.

från 702kr.

Nära turistattraktionerna Fredspalatset (Vredespaleis) och Gemeentemuseum Den Haag finnner du hotellet Crowne Plaza Den Haag Promenade som ligger nära Madurodam. Det är ett femstjärnigt hotell och med en kostnad för 702kr per natt vilket anses som en normal prisnivå.

från 709kr.

Populära turistattraktioner som Eschermuseet och Mauritshuis ligger en bit bort från hotellet Mercure Den Haag Central. Det är i Haag vid vägen Spui som du finner detta fyrstjärniga logi.

från 709kr.

På Ibis Den Haag Scheveningen har du inte långt till en hel del populära matställen i Haag. Boendet har 3 stjärnor i hotellstandard och finns nära Scheveningen-piren med priser från 709 kronor per natt.

från 742kr.

Novotel Den Haag City Centre är ett hotell i Haag med många populära matställen inom kort gångavstånd. Hotellet har 4 stjärnor i hotellstandard och påträffas nära Binnenhof med en kostad från 742 SEK.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Haag

Karta över Haag med hotell