Filtrera Hotell

Pris: 158-2207 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rotterdam

Hitta de bästa hotellen i Rotterdam, Nederländerna för dig!
Visar 1-15 av 23 hotell i Rotterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 158kr.

Hotellet Stayokay Hostel Dordrecht har en 1-stjärnig standard och rum till ett pris från 158 svenska kronor och uppåt. Detta boende är väldigt billigt och ni finner det i Dordrecht i Rotterdam.

från 191kr.

Hotellet Stayokay Hostel Rotterdam är byggt enbart en liten bit bort från sevärdheter som Museum Boijmans Van Beuningen, Kijk-Kubus (Show-Cube) och Erasmus Bridge. Hotellet har en tvåstjärnig klass och det är bland de mest billiga.

från 366kr.

Nära De Koopgoot är hotellet Grand Hotel Central byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Museum Boijmans Van Beuningen och Erasmus Bridge. Hotellet har en 3-stjärnig klass och med en kostnad från 366 kronor per rum är det ett synnerligen billigt alternativ.

från 372kr.

Det är från priset 372 kronor och uppåt som ni hittar på det fyrstjärniga hotellet Hotel Rotterdam. Hotellet bedöms vara billigt och du finner det nära De Koopgoot i Rotterdam.

från 390kr.

Med trestjärnig hotellstandard är detta ett helt okej boende nära till efterfrågade sevärdheter som Erasmus Bridge och Museum Boijmans Van Beuningen. H2otel är ett väldigt billigt hotell nära Maritima museet i Rotterdam med priser från 390 SEK som billigast.

från 394kr.

Hotel Milano är ett hotellboende som finns nära Holländska arkitekturinstitutet och inte långt ifrån sevärdheterna Maritime Museum Rotterdam och Museum Boijmans Van Beuningen. Boendet är billigt och har en standard på 3 stjärnor.

från 418kr.

Nära Woonmall Alexandrium hittar du hotellet Campanile Hotel Rotterdam - Oost som har en trestjärnig standard. Det är på Koningslaan Corner Hoofdweg Konings Prins Alexander som du stöter på detta boende och hör till de billiga boendena.

från 446kr.

Från Hampshire Hotel - Savoy Rotterdam har du på kort avstånd till några stycken omtyckta turistattraktioner som t.ex. Erasmus Bridge och Kijk-Kubus (Show-Cube). Detta 4-stjärniga hotell påträffar ni på vägen Hoogstraat i Rotterdam.

från 472kr.

Detta 3-stjärniga boende är stationerat mycket nära de populära turistattraktionerna Euromast Tower och Museum Boijmans Van Beuningen. Hotel Van Walsum är ett hotell nära Holländska arkitekturinstitutet i Rotterdam med en kostnad från 472 SEK för ett hotellrum.

från 486kr.

Det företagsanpassade hotellet Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp har 4 stjärnor i klass och påträffas på Energieweg. Konferenssal och bolagscenter är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har ett pris från 486 SEK.

från 488kr.

Med en fyrstjärnig klass finner ni rum från 488 SEK på hotellet Bastion Deluxe Hotel Rotterdam/Terbregseplein. Detta boende ligger nära Kralingse Bos-parken i Rotterdam och det är ej bland de billigaste hotellen.

från 488kr.

Bastion Deluxe Hotel Rotterdam Beneluxtunnel har en klass på 4 stjärnor och en träningsanläggning att motionera i under vistelsen i Rotterdam. Rummen på hotellet är billiga och har ett pris från 488 SEK med exempelvis har värdeförvaring, TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering.

från 512kr.

Bastion Hotel Rotterdam Rhoon är ett hotell med 3 stjärnor och bar, gym och restaurang för hotellets gäster. Hotellet anses vara vardagligt utan att glömma kvalitén och hotellets rum har bland annat AC, safebox, minibar och TV (Lokala kanaler).

från 528kr.

Hotellet NH Atlanta Rotterdam är byggt bara en bit bort från sevärdheter som Erasmus Bridge, Museum Boijmans Van Beuningen och Kijk-Kubus (Show-Cube). Det är ett fyrstjärnigt hotell och priset för en natt anses inte vara direkt dyrt i jämförelse med andra hotell i Rotterdam.

från 542kr.

Nära Erasmus-bron och inte långt ifrån sevärdheterna Euromast Tower och Erasmus Bridge stöter ni på Tulip Inn Rotterdam. Boendet är ett 3-stjärnigt hotell och kostnaden för ett hotellrum betraktas ej vara speciellt dyrt i jämförelse med andra hotell.

Alternativa resmål...

Om Rotterdam

Rotterdam är den näst största staden i Nederländerna. Staden har en av världens största hamnar och är därför mycket betydelsefull.

Det finns mycket spännande att göra i Rotterdam, till exempel har Rotterdam ett stort zoo mitt inne i staden med ett antal mycket ovanliga djur, bland annat indisk noshörning, visayavårtsvin och fiskarkatt. I Rotterdam finns också en mycket ovanlig liten by ritad utav Piet Blom. Husen i denna lilla by mitt i Rotterdam är nämligen vända i 45 graders vinkel och placerade på piedestaler. Husen kallas för kubhusen, eftersom de är formade som kuber. Om du besöker Rotterdam så finns det möjlighet att gå in i ett av dessa hus, resten utav husen är bebodda av vanliga människor.

Det finns många billiga och bra hotell i Rotterdam, placerade i stadens centrum. Priserna varierar en del men de allra flesta hotellen kostar runt omkring 1000 kronor per natt, ett riktigt bra pris. De hotell som ligger lite längre utanför city är ännu billigare och kostar ungefär 700 kronor per natt.

Hotellkarta för Rotterdam

Karta över Rotterdam med hotell