Filtrera Hotell

Pris: 312-1205 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bremen

Hitta de bästa hotellen i Bremen, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 25 hotell i Bremen. Inga hotell har filtrerats bort!
från 312kr.

Du har ett stenkast bort till några stycken välbesökta turistattraktioner som Historische Altstadt och Bremen Town Hall (Rathaus) från hotellet City Hotel Bremen. Detta hotell har en hotellstandard som är simpel och ni stöter på det utmed An der Weide i Bremen.

från 323kr.

I ett historiskt område stöter man på det populära hotellet Microtel Inn & Suites by Wyndham Bremen som erhållit ett väldigt fint betyg av tidigare hotellresenärer. Hotellet är tvåstjärnigt och det tillhör de absolut mest överkomliga boendena i Bremen.

från 400kr.

På hotellet Quality Inn & Suites får ni ta del av en standard på 2 stjärnor och ett pris från 400 kronor. Detta hotell är väldigt billigt och du finner det i stadens centrum i Bremen.

från 426kr.

Hotel Wolters är ett hotell med enkel standard nära Weser-stadion. Ni finner det byggt på Alter Postweg och hör verkligen till de boende i Bremen som är snällast mot plånboken.

från 468kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare hotellgäster så kan det 3-stjärniga Hotel Deutsche Eiche vara något för er. Det är nära Universitetet i Bremen vid gatan Lilienthaler Heerstrasse som du påträffar detta mycket billiga hotell.

från 468kr.

Hotellet Hotel Horner Eiche är mycket billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Det är nära Universitetet i Bremen och längs gatan Im Hollergrund som du stöter på detta 3-stjärniga hotell.

från 483kr.

Balladins SUPERIOR Hotel Bremen är ett enkelt hotell med träningslokal som ger chansen till styrketräning under er vistelse i Bremen. Exempel på saker i de billiga rummen på hotellet är standardutrustning, och kostnaden ligger från 483 SEK och uppåt.

från 518kr.

Trestjärniga hotellet Mercure Hotel Hanseatic Bremen hittar du nära Becks Bryggeri i Bremen. Det är på Neuenlander Str. som boendet påträffas och får betraktas som ett billigt alternativ med rum från 518 kronor.

från 524kr.

Med ett kort avstånd till populära sevärdheter som Historische Altstadt och Bremen Town Hall (Rathaus) kanske hotellet InterCityHotel Bremen ett fint val för dig. Detta boende är trestjärnigt och ni hittar det i Bremen längs med Bahnhofsplatz.

från 542kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som finns mycket nära populära turistattraktionerna Historische Altstadt och Bremen Town Hall (Rathaus). Ibis Bremen Altstadt är ett hotell nära Becks Bryggeri i Bremen med ett pris från 542 svenska kronor för en natt.

från 542kr.

Längs Rembertiring stöter du på det företagsanpassade hotellet Ibis Bremen Centrum med en standard på 2 stjärnor. Kemtvätt och konferensrum är exempel på företagsfaciliteter och rummen har en kostnad från 542 kr per natt.

från 546kr.

På det mycket billiga hotellet Hotel Landgut Horn får ni tillgång till bekvämligheter som är det mest nödvändiga till en kostnad från 546 svenska kronor. Detta hotell har en 4-stjärnig klass och ligger nära Focke Museum i Bremen.

från 574kr.

På Hampton Inn Bremen I 20 finner du utomhuspool, gym och pub och en standard på 2 stjärnor. Hotellets rum är rustade med det enklaste.

från 574kr.

Håll dig i god form under vistelsen i Bremen med motionsanläggningen på det tvåstjärniga Holiday Inn Express Hotel & Suites Bremen. Från 574 kronor får man boka hotellrummen som bara har det vanliga.

från 585kr.

Star Inn Hotel Bremen Columbus är ett trestjärnigt hotell utan stort utbud av faciliteter. Hotellrummen är försedda med det enklaste och med luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Om Bremen

Bremen är en stad i norra Tyskland. Staden var under medeltiden en utav de viktigaste Hansastäderna på grund utav floden Weser som flyter igenom staden, det var för 1000 år sedan, men floden flyter fortfarande genom Bremen och höjer stadens skönhet. Som besökare i Bremen, eller som boende naturligtvis, är det underbart rofyllt att promenera längst floden som går mitt i stadens centrum, och på så vis lära känna denna 1200 år gamla stad. Kanske ta sig en titt på Bremens rådhus och Rolandstatyn som står på Marktplatz och båda finns med i UNESCO:S världsarvslista. Men Bremen är inte bara en gammal och vacker stad, det är även en modern stad som värnar om vetenskapen, faktum är att Bremen 2005 fick titeln “Vetenskapens stad”. Här finns Universum Science Center Bremen, dit 1300 människor strömmar varje dag för att förundras av vetenskapen. Detta gör Bremen till den perfekta blandningen av gammalt och nytt, en otroligt spännande plats att besöka.

När du besöker Bremen så finns det en hel del hotell i stadens centrum som du kan välja mellan. Det är väldigt billigt att bo på hotell i staden, de allra flesta hotellen kostar ungefär 1000 kronor per natt, men det finns en del billiga hotell som kostar 400 kronor per natt.

Hotellkarta för Bremen

Karta över Bremen med hotell