Filtrera Hotell

Pris: 133-2038 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Frankfurt

Hitta de bästa hotellen i Frankfurt, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 125 hotell i Frankfurt. Inga hotell har filtrerats bort!
från 133kr.

Från United Hostel Frankfurt City Center har du en bit bort till en mängd efterfrågade attraktioner som exempelvis Frankfurt Romans (Frankfurter Roemer) och Main Tower. Detta tvåstjärniga hotell finner du på gatan Kaiserstrasse i Frankfurt.

från 231kr.

Med ett kort gångavstånd till många omtyckta restauranger i Frankfurt är det väldigt billiga Fair Hotel an der Messe ett attraktivt hotell. Det är nära Messeturm som detta 3-stjärniga boende finnes med hotellrum från 231 SEK.

från 273kr.

Old Opera House (Alte Oper) och Main Tower är omtyckta turistattraktioner som ni finner ett stenkast detta 3-stjärniga hotell. Colour Hotel finns nära Städel Museum i Frankfurt och är ett extremt billigt hotell där rummen ligger från 273 kronor per natt.

från 273kr.

På Hotel Everest finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på tre stjärnor. Boendet är bland de billigaste du kan få tag på och rummen är utrustade med det enklaste.

från 273kr.

Från 273 kr kan ni få ett rum på Fair Hotel Frankfurt, ett extremt billigt hotell med bekvämligheter som är det vanligaste. Det är nära Frankfurt-mässan som ni stöter på detta trestjärniga hotell.

från 274kr.

Hotel Arosa, ett tvåstjärnigt hotell i Frankfurt (Gallus). Det är på Mainzer Landstr. som du stöter på detta boende och är bland de mest billiga boendena ni kan få tag på i staden.

från 281kr.

Om faciliteter som är det enklaste är en önskan så kan Hotel Rossija vara det mycket billigt hotellet för er med ett pris från 281 svenska kronor per natt. Det är nära Huvudtornet i Frankfurt som ni finner detta 3-stjärniga logi.

från 289kr.

En kort promenad från Fair Hotel Villa Diana Westend ligger de efterfrågade attraktionerna Palmengarten och Main Tower. Detta logi är 3-stjärnigt och du stöter på det i Frankfurt längs med gatan Westendstr..

från 295kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som är väldigt billigt och är stationerat nära Frankfurt-operan med rum som är utrustade med exempelvis minibar, värdeförvaringsbox och TV (Lokala kanaler). Savoy Hotel Frankfurt är namnet på detta hotell och du kan lägga beslag på ett rum på hotellet från 295 kr när det inte är högsäsong.

från 296kr.

A&O Frankfurt Galluswarte, ett 2-stjärnigt hotell i Frankfurt (Finansdistrikt). Det är på Mainzer Landstrasse som du hittar detta boende och hör till de verkligen mest överkomliga i staden.

från 297kr.

Hotel Elbe är ett hotell med tre stjärnor i standard nära Huvudtornet. Det är längs Elbestr. som du påträffar detta boende och med en kostnad från 297kr per natt är det ett riktigt billigt boende.

från 297kr.

Hotellet Fair Hotel West har en 3-stjärnig klass och rum till en kostnad från 297 SEK och uppåt. Detta boende tycks vara väldigt billigt och du stöter på det i Frankfurt.

från 304kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Topas betraktas vara prisvärt och är beläget en bit ifrån turistattraktionerna Main Tower och Senckenberg Natural History Museum (Naturmuseum Senckenberg). Hotellet ligger utmed Niddastr. nära Messeturm.

från 304kr.

På Hotel Attaché hittar du hotellrum från 304 kronor och en standard på 3 stjärnor. Boendet är mycket billigt och ni påträffar det nära Frankfurt-mässan.

från 305kr.

En liten bit från Hotel Apadana hittar du de populära sevärdheterna Main Tower och Oper Frankfurt. Detta trestjärniga hotell stöter ni på gatan Stuttgarter Str. i Frankfurt.

Alternativa resmål...

Om Frankfurt

Frankfurt eller Frankfurt am Main som staden egentligen heter, ligger i västra Tyskland strax intill floden Main. Frankfurts arkitektur är den perfekta sammanslutningen av gammalt europeiskt och modern storstad. Här finns Europas näst högsta skyskrapa och staden har på skämt kallats för Mainhattan på grund av dess storslagna skyline. Men här finns också de mer klassiska husen ifrån stadens barndom, till exempel Römer som är Frankfurts rådhus sedan 1405. Frankfurt är även en stad rik på kultur med en mängd museum och ett fantastiskt konserthus, Alter Oper som betyder “Gamla operan”. Namnet har kommit till eftersom konserthuset, när det invigdes 1880, främst var ett operahus. Det finns en hel del att se när man är i Frankfurt, både gammalt och nytt.

Hotell finns det också många utav i Frankfurts centrum, och naturligtvis även längre utanför city. Hotellen är billiga och man behöver sällan betala mer än lite över 500 kronor per natt ifall man inte vill ta in på ett riktigt exklusivt och lyxigt hotell.

Hotellkarta för Frankfurt

Karta över Frankfurt med hotell