Filtrera Hotell

Pris: 117-4376 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i München

Hitta de bästa hotellen i München, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 140 hotell i München. Inga hotell har filtrerats bort!
från 117kr.

The 4 You Hostel & Hotel är ett enstjärnigt hotell i München (Maxvorstadt). Det är på Hirtenstrasse som du påträffar detta boende och hör verkligen till de hotell i München som är vänligast mot reskassan.

från 134kr.

A&O München Hackerbrücke är ett mycket billigt hotell med ett pris från 134 svenska kronor per hotellrum och där ni kan nyttja faciliteter som är de mest nödvändiga. Ni finner detta hotell i München (Neuhausen - Nymphenburg) med en hotellstandard på två stjärnor.

från 273kr.

Detta hotell är extremt billigt, har två stjärnor, är byggt i München (Maxvorstadt) och har hotellrum inredda med det enklaste. Det går att beställa ett rum för 273 kronor på hotellet Haus International Hostel.

från 273kr.

På Hotel Modern finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på en stjärna. Hotellrummen är furnerade med standardutrustning du kan behöva för natten.

från 305kr.

LetoMotel är ett hotell med två stjärnor i München (Moosach). Det är på Bunzlauer Strasse som ni påträffar detta boende och hör till de mest billiga alternativen ni kan få tag på i München.

från 305kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel am Sendlinger Tor hittar du nära Marienplatz i München. Ni hittar detta boendet beläget jämte gatan Oberanger och är ett riktigt prisvärt val med ett pris på 305 kronor per rum.

från 313kr.

På det mycket billiga hotellet Hotel Munich Inn får du möjligheten att utnyttja faciliteter som är det vanligaste till ett pris från 313 kronor. Boendet finnes nära Asamkirche i München och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 334kr.

Det mycket billiga hotellet Westend Hotel har ett pris från 334 svenska kronor per natt och har faciliteter som är det vanligaste. Detta boende har 3 stjärnor som standard och hittas i München (Hauptbahnhof).

från 335kr.

Det 3-stjärniga hotellet Golden Leaf Hotel Perlach Allee Hof har hotellrum till priser från 335 svenska kronor. Det är i München (Perlach) som du hittar boendet och det är bland de mest billiga du kan boka.

från 351kr.

Hahn Hotel är ett extremt billigt hotell med de mest betydelsefulla bekvämligheter. Hotellet har en standard på 3 stjärnor och du stöter på det i München (Laim) längs med Landsberger Str..

från 351kr.

3-stjärniga hotellet Hotel Italia är stationerat nära Asamkirche i München. Du hittar detta boendet beläget på vägen Schillerstrasse och med en kostnad från 351 kr per rum är det ett riktigt billigt hotell.

från 359kr.

De mest väsentliga bekvämligheter finner du på det mycket billiga hotellet A&O München Hauptbahnhof. Detta hotell har en standard på 2 stjärnor och du påträffar det i München (Ludwigsvorstadt) längs Bayerstrasse.

från 367kr.

Nära Asamkirche påträffar du detta väldigt billiga hotell som är trestjärnigt i klass och har hotellrum utrustade med det enklaste. Det går att boka ett rum för 367 kr på hotellet Smart Stay Hotel Schweiz.

från 374kr.

3-stjärniga hotellet Golden Leaf Hotel Altmünchen finner du nära Deutsches Museum i München. Det är på Mariahilfplatz som detta boende är beläget och med en kostnad från 374 kr per natt är det definitivt ej ett kostsamt boende.

från 374kr.

Nära Marienplatz ligger hotellet Golden Leaf Parkhotel Im Lehel som har en 3-stjärnig standard. Ni hittar detta boendet beläget vid vägen Unsoeldstr. och hör definitivt till de boende i München som är vänligast mot plånboken.

Alternativa resmål...

Om München

München är Tysklands tredje största stad och också huvudstad i delstaten Bayern. Staden har ungefär 2.5 miljoner invånare, inklusive förorterna, dessutom tusentals turister som kommer för att njuta av staden.

München är känd för den två veckor långa Oktoberfest som börjar i slutet av september och tar slut första söndagen i oktober. Då dricks det öl och männen drar på sig sina lederhosen (en kortbyxa gjord i läder). En av de populäraste sevärdheterna i München är Englischer Garten som är en stor park full utav Biergarten som direkt översatt betyder öl trädgårdar, som i stort sätt är en uteservering som serverar öl. Här samlas både turister och Münchenbor för att bara koppla av. I München finns också Europas största cirkus, Zirkus-Krone-Strasse.

Den som besöker München kan enkelt hitta ett bra och billigt hotell, det finns många i Mûnchens centrum. Priserna på hotellen ligger mellan 1000 och 2000 per natt inne i city. Om man är beredd att bo lite utanför city så blir det billigare, då kan man hitta hotell som kostar 500 kronor per natt.

Hotellkarta för München

Karta över München med hotell