Filtrera Hotell

Pris: 364-1126 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Innsbruck

Hitta de bästa hotellen i Innsbruck, Österrike för dig!
Visar 1-15 av 17 hotell i Innsbruck. Inga hotell har filtrerats bort!
från 364kr.

Hotel Heimgartl, ett hotell med tre stjärnor i standard nära Alpenzoo. Ni finner detta boendet byggt intill Hoher Weg och är ett riktigt prisvärt hotell med ett pris på 364 kronor per natt.

från 404kr.

Om faciliteter som är det mest nödvändiga är något ni måste ha så kan kanske Art Hotel Binders vara det extremt billigt hotellet för er med en kostnad från 404 svenska kronor per natt. Detta boende finnes nära Alpenzoo i Innsbruck och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 463kr.

De mest grundläggande faciliteter hittar du på det billiga hotellet Hotel Dollinger. Det är nära Alpenzoo och längs gatan Haller Str. som ni springer på detta trestjärniga hotell.

från 470kr.

Nära Ferdinandeum finns hotellet Alphotel som har en fyrstjärnig standard. Det är längs Bernhard Hoefel Strasse som ni finner detta boende och som klassas som överkomligt för reskassan.

från 517kr.

Med en trestjärnig hotellstandard är detta ett perfekt hotell med ett litet gångavstånd till omtyckta attraktioner som The Golden Roof (Goldenes Dachl) och Imperial Palace (Hofburg). Från 517 svenska kronor per natt kan du få rum på det billiga Basic Hotel Innsbruck nära Alpenzoo i Innsbruck.

från 591kr.

Välbesökta sevärdheter som The Golden Roof (Goldenes Dachl) och Imperial Palace (Hofburg) finner du inte långt ifrån detta 4-stjärniga hotell. Från 591 svenska kronor per natt kan du få ett rum på det billiga Hotel Sailer nära Alpenzoo i Innsbruck.

från 599kr.

På Austria Trend Hotel Congress Innsbruck kan du vila upp er med magnifika spa-faciliteter som spaanläggning, gym och torrbastu. Du stöter på detta fyrstjärniga spahotell nära Alpenzoo på Rennweg.

från 601kr.

Från ibis Innsbruck har du nära till en mängd efterfrågade attraktioner som till exempel The Golden Roof (Goldenes Dachl) och Imperial Palace (Hofburg). Detta boende påträffas längs med Sterzinger Strasse i Innsbruck och har en klass på 3 stjärnor.

från 607kr.

Det uppskattade hotellet Hotel Central har fyrstjärnig standard och har fått bra omdöme av tidigare hotellgäster. Detta boende ligger nära Alpenzoo längs med Gilmstrasse i Innsbruck.

från 675kr.

Det lyxiga och glansfulla hotellet Romantik Hotel Schwarzer Adler är byggt på Kaiserjagerstrasse , nära Ferdinandeum. Under din fantastiska vistelse på lyxhotellet kan ni få tillgång till lyxfaciliteter som bl.a. lyxfaciliteter.

från 682kr.

Med behaglig övernattning och en klass på 4 stjärnor har du nära till de efterfrågade turistattraktionerna The Golden Roof (Goldenes Dachl) och Imperial Palace (Hofburg). Grauer Bär finnes nära Alpenzoo i Innsbruck och är ett hotell där hotellrummen har en prislapp från 682 SEK per natt.

från 682kr.

På hotellet Penz Hotel West får du övernatta med en standard på 4 stjärnor och hotellrum från 682 kr. Detta hotell tillhör ej de mest prisvärda alternativen och ni hittar det nära Alpenzoo i Innsbruck.

från 709kr.

Det fyrstjärniga hotellet Best Western Plus Hotel Leipziger Hof bedöms vara och är beläget en bit ifrån attraktionerna Imperial Palace (Hofburg) och The Golden Roof (Goldenes Dachl). Boendet är beläget nära Alpenzoo längs Defreggerstrasse.

från 751kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Bierwirt finner du nära Alpenzoo i Innsbruck. Du hittar detta boendet byggt jämte gatan Bichlweg och är lite dyrare än genomsnittet med en kostnad från 751 kr för ett hotellrum och natt.

från 877kr.

Hotellet Ramada Innsbruck Tivoli är inte avsevärt billigt och har faciliteter som restaurang, pub och gym. Det är nära Alpenzoo och utmed gatan Olympiastrasse som du hittar detta 3-stjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Om Innsbruck

Innsbruck är en Österrikisk stad som ligger på 600 meters höjd vid landets alper. Staden är känd för att ha arrangerat de olympiska vinterspelen. Men idag reser många till staden, som har blivit en populär turistort, för att åka skidor och ägna sig åt andra vintersporter. Här finns utöver möjligheterna till vinter- och sportaktiviteter även ett stort utbud av restauranger, caféer och barer och bra nattliv.

I Innsbruck kan du bo bekvämt och bra på trestjärniga hotell för ungefär 600-700 kronor och uppåt per natt och dubbelrum. Staden har många hotell i denna kvalitets och prisklass att erbjuda och flera av dessa hotell erbjuder utöver en bra sovplats även internet, gym och restaurang till sina gäster. Om du vill hitta ännu billigare boende kan det vara smart att kolla efter paketerbjudanden eller specialpris!

Hotellkarta för Innsbruck

Karta över Innsbruck med hotell