Filtrera Hotell

Pris: 334-2482 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Salzburg

Hitta de bästa hotellen i Salzburg, Österrike för dig!
Visar 1-15 av 40 hotell i Salzburg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 334kr.

I Salzburg (Riedenburg) finnes detta extremt billiga hotell som är tvåstjärnigt i klass och har hotellrum försedda med det vanligaste. Snooze Hotel är namnet på boendet och du kan beställa ett rum på hotellet från 334 kr under lågsäsong.

från 364kr.

Från 364 svenska kronor kan du få ett rum på Schwaerzler Hotel Neutor, ett väldigt billigt boende med bekvämligheter som är det enklaste. Hotellet har en 4-stjärnig standard och påträffas nära Museum Carolino-Augusteum i Salzburg.

från 372kr.

Hotellet Kolpinghaus Salzburg är mycket billigt och har de enklaste bekvämligheterna. Boendet är tvåstjärnigt och du påträffar det längs vägen Adolf Kolping Strasse i Salzburg (Itzling).

från 387kr.

Austria Classic Hotel Hoelle är ett omtyckt hotell med fyra stjärnor som fått bra vitsord. Det är i Salzburg (Salzburg South) på gatan Doktor Adolf Altmann Strasse som du stöter på detta väldigt billiga hotell.

från 414kr.

På Ibis Salzburg Nord finner du de vanliga faciliteterna och en standard på tre stjärnor. Hotellet anses vara synnerligen billigt och hotellets rum har bland annat värdeförvaringsbox, Internetanslutning och luftkonditionering.

från 417kr.

Det 3-stjärniga hotellet Goldenes Theaterhotel betraktas vara prisvärt och ligger nära sevärdheterna Mirabell Palace and Gardens och Salzburg Fortress (Festung Hohensalzburg). Du stöter på hotellet längs vägen Schallmooser Haupstrasse nära Mirabell-slottet.

från 417kr.

Det mycket billiga hotellet Lasserhof Salzburg har ett pris från 417 svenska kronor per hotellrum och har faciliteter som är det vanligaste. Boendet har en standard på tre stjärnor och påträffas nära Mirabell-slottet i Salzburg.

från 425kr.

Salzburg Cathedral (Dom) och Mirabell Palace and Gardens är välbesökta turistattraktioner som du hittar ett stenkast detta fyrstjärniga logi. Med rum från 425 kr och uppåt är Hotel Markus Sittikus extremt billigt med en schyst placering nära Mirabell-slottet i Salzburg.

från 443kr.

Best Western Plus Parkhotel Brunauer är ett hotell som finns nära Mirabell-slottet och nära sevärdheterna Mozart Residence (Mozart Wohnhaus) och Mirabell Palace and Gardens. Detta boende är billigt och har en standard på fyra stjärnor.

från 447kr.

På det billiga hotellet Amadeo Hotel Schaffenrath får ni tillträde till faciliteter som bland annat gym, massage och pub till ett pris från 447 svenska kronor. Ni stöter på hotellet i Salzburg (Salzburg South) med en hotellstandard på 4 stjärnor.

från 464kr.

Efterfrågade attraktioner som Mirabell Palace and Gardens och Salzburg Fortress (Festung Hohensalzburg) stöter du på väldigt nära detta fyrstjärniga hotell. Hotel am Mirabellplatz är byggt nära Mirabell-slottet i Salzburg och är ett billigt hotell där hotellets rum har en prislapp från 464 kronor per natt.

från 478kr.

Hotel Schoene Aussicht är ett billigt hotell med bekvämligheter som pool utomhus, torrbastu och gym. Detta hotell påträffar du längs med Heuberg som går nära Kapuzinerberg och med en klass på tre stjärnor.

från 492kr.

Med tak över huvudet och en klass på 3 stjärnor har ni nära till de populära turistattraktionerna Mirabell Palace and Gardens och Salzburg Fortress (Festung Hohensalzburg). Star Inn Hotel Salzburg Zentrum finnes nära Franciskanerkyrkan i Salzburg och är ett billigt boende där hotellrummen har ett pris från 492 kr per natt.

från 494kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna Sebastiansfriedhof och Steingasse hittar du hotellet Amedia Salzburg som är beläget nära Mirabell-slottet. Detta boende är tämligen bra i pris och har en standard på tre stjärnor.

från 501kr.

Flera populära matställen i Salzburg är stationerat inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Best Western Hotel Stieglbräu. Det är nära Mirabell-slottet som detta fyrstjärniga hotell finns med hotellrum från 501 svenska kronor och uppåt.

Alternativa resmål...

Om Salzburg

Salzburg ligger i Österrike och är jättekänd som inkörsporten till alperna och dess fantastiska värld av utförsåkning i fantastiska pister och härliga miljöer. Skidåkningen är också en av stadens främsta turistattraktioner, men hit reser även människor för att titta på sevärdheter i Salzburgs gamla stad, samt för att uppleva den fantastiska naturen som omger staden.

I Salzburg kan du hitta några av de billigaste boendealternativen i stadens centralaste delar. Här kan du bo på hotell med så många som 3 stjärnor för endast 400 till 500 kronor per natt i dubbelrum. I stadens centrum har du nära till de historiska och kulturella sevärdheterna. Om du är i staden för skidåkningens skull kan det dock vara väl så bra att bo i andra områden än de allra mest centrala.

Hotellkarta för Salzburg

Karta över Salzburg med hotell