Filtrera Hotell

Pris: 117-3031 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wien

Hitta de bästa hotellen i Wien, Österrike för dig!
Visar 1-15 av 150 hotell i Wien. Inga hotell har filtrerats bort!
från 117kr.

Det väldigt billiga hotellet A&O Wien Stadthalle har endast det mest grundläggande utbudet av faciliteter. Detta hotell hittar du vid Lerchenfelder Guertel som är belägen i Wien (Neubau) och har en klass på 2 stjärnor.

från 118kr.

Hostel Huetteldorf - Youth Hostel är ett mycket billigt hotell med de huvudsakliga bekvämligheterna. Boendet har en standard på två stjärnor och ni påträffar det nära Gerhard-Hanappi Stadium längs Schlossberggasse.

från 160kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som är extremt billigt och är byggt i Wien (Neubau) med rum som är furnerade med det enklaste. På A&O Wien Hauptbahnhof går det att boka ett rum för 160 kronor som billigast.

från 227kr.

Hotel Mate Dependance är ett prisvärt tvåstjärnigt hotell nära sevärdheterna Church of the Piarist Order (Piaristenkirche) och WUK. Hotellet påträffas i Wien (Hernals) längs vägen Bergsteiggasse.

från 326kr.

Hotel Kunsthof är ett hotell med 3 stjärnor i standard nära Riesenrad. Detta hotell hittar du på gatan Muehlfeldgasse och det är bland de billigaste boendena.

från 333kr.

Ganska nära sevärdheterna WUK och Rathaus (New City Hall) hittar du ett trestjärnigt hotell vid namn Exe Vienna som är vardagligt utan att förkasta kvalitén. Det är i Wien (Ottakring) längs med gatan Ottakringer Strasse som hotellet hittas.

från 341kr.

Hotellet Arion Cityhotel Vienna hittar du i Wien (Meidling) med en tre standard. Du hittar det byggt jämte vägen Hintschiggasse och är bland de mest billiga alternativen du kan få tag på i Wien.

från 353kr.

Hotel Senator är ett trestjärnigt hotell i Wien (Ottakring). Det är längs Hernalser Hauptstrasse som ni påträffar detta boende och hör till de mest billiga alternativen ni kan hitta.

från 364kr.

Best Western Hotel-Pension Arenberg är ett hotell beläget nära Stadsparken och inte långt ifrån sevärdheterna State Opera House och St. Stephen's Cathedral (Stephansdom). Detta hotell är ett fyrstjärnigt hotell och är bland de billigaste valen du kan få tag på.

från 372kr.

Inte långt bort från attraktionerna Belvedere Palace and Museum och Museum of Military History (Heeresgeschichtliches Museum) stöter du på Hotel Congress, ett trestjärnigt hotell som är enkelt utan att avvisa kvalitén. Det är på vägen Wiedner Guertel nära Belvedere som du hittar hotellet.

från 372kr.

Kavalier Hotel är ett fyrstjärnigt hotell som är väldigt passande alternativ för firmor och är beläget intill Linzer Strasse. Företagstjänster och konferensrum är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har en kostnad från 372 kr.

från 372kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Rainers har faciliteter som restaurang, bar och gym. Hotellrummen är utrustade med bland annat AC, Internetanslutning och minibar.

från 387kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Belvedere Palace and Museum och Museum of Military History (Heeresgeschichtliches Museum) finnner du hotellet Delta Hotel Vienna som ligger nära Belvedere. Hotellet har en fyrstjärnig standard och det tillhör de billigaste i Wien.

från 388kr.

Hotellet Hotel Mozart är placerat inte mer än en liten bit från sevärdheterna Votive Church, Sigmund Freud Museum och Vienna Boys Choir (Wiener Sangerknaben). Boendet är ett trestjärnigt hotell och är bland de billigaste boendena du kan finna.

från 399kr.

Ett populärt hotell som erhållit ett superomdöme är Hotel Eurostars Embassy som är beläget i Wien (Landstrasse). Standarden för detta boende ligger på 4 stjärnor och det hör verkligen till de mest förmånliga i Wien.

Alternativa resmål...

Om Wien

Wien är främst känt för alla de otroligt kända och skickliga kompositörer som härstammar härifrån. Hit kan du också åka för att njuta av just deras musik, men även för att uppleva annan kultur av första klass. I Wien händer det alltid något på kulturscenen och det är väldigt ofta som såväl klassiska som samtida föreställningar sätts upp. När du är i staden bör du inte heller glömma att ta en fika och äta något av stadens förträffliga bakverk.

I stadsdelen Wieden kan du bo relativt billigt. Här kostar en natt i dubbelrum ungefär runt 500 kronor. Stadsdelen ligger lite mer än 3 km från stadens centrum, men självklart finns det transportmedel i form av kollektivtrafik och taxi. Stadsdelen Neubau som ligger på ungefär samma avstånd från centrum har även de hotell i ungefär samma prisklass. Att bo mitt i centrala Wien kostar i många fall på ett ungefär några hundringar mer per natt.

Hotellkarta för Wien

Karta över Wien med hotell