Filtrera Hotell

Pris: 94-2126 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Budapest

Hitta de bästa hotellen i Budapest, Ungern för dig!
Visar 1-15 av 154 hotell i Budapest. Inga hotell har filtrerats bort!
från 94kr.

I Budapest (Ferencváros) och nära sevärdheterna Palace of Arts (Muveszetek Palotaja) och Holocaust Memorial Center finnes Hotel Rila Budapest. Detta hotell är bland de mest billiga du kan boka och med en klass på 2 stjärnor.

från 114kr.

Hotellet Dominik Panzio ligger endast en bit bort från sevärdheterna Museum of Transport (Kozlekedesi Muzeum), Heroes' Square och Anonymus Szobor (Anonymous' Statue). Detta boende är billigare än de flesta boende och har en standard på två stjärnor.

från 118kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Timon har inte en stor tillgång av faciliteter. Hotellrummen är försedda med det vanligaste du behöver för vistelsen.

från 127kr.

Om bekvämligheter som är det mest viktiga är ett måste så kan kanske City Center Guesthouse Budapest vara det extremt billigt hotellet för er med ett pris från 127 SEK per natt. Detta boende har en klass på tre stjärnor och finns nära Magyar Állami Operaház i Budapest.

från 130kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som fått bra vitsord av tidigare gäster så kan möjligtvis det trestjärniga Helios Hotel Pension vara något för dig. Detta hotell är väldigt billigt och du finner det längs med Liderc Utca nära Budapests kongresscenter.

från 163kr.

Om du vill ha ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan möjligtvis det 2-stjärniga Agape Aparthotel vara för er. Boendet är extremt billigt och ni finner det vid gatan Akácfa street floor nära Magyar Állami Operaház i Budapest.

från 163kr.

På Hunguest Hotel Griff hittar du hotellrum från 163 kronor och en hotellstandard på tre stjärnor. Det extremt billiga hotellet hittar ni nära Gellért furdo i Budapest.

från 166kr.

En kort promenad från All-4U Apartments finner du de populära turistattraktionerna St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika) och Danube. Detta logi är trestjärnigt och du hittar det i Budapest längs med vägen Hollo Utca.

från 170kr.

Inte långt bort från turistattraktionerna Hungarian National Museum (Magyar Nemzeti Muzeum) och Holocaust Memorial Center hittar du ett 3-stjärnigt hotell vid namn Hotel Thomas som är enkelt utan att slarva med kvalitén. Det är på vägen Liliom Street i Budapest (Centrum) som du hittar detta hotell.

från 170kr.

Ett beundrat hotell som fått ta emot ett superbetyg är Central Hotel 21 som hittas nära Ungerns nationalmuseum. Det populära hotellet har tre stjärnor i klass och det är bland de billigaste hotellen.

från 173kr.

Trestjärniga hotellet Botel Hotel Lisa är stationerat i Budapest i Budapest. Det är på Parti setany som boendet påträffas och är bland de hotell i Budapest som är snällast mot plånboken.

från 177kr.

Budapest Panorama Central är ett populärt hotell med en standard på 3 stjärnor och otroligt många nöjda gäster. Det är ett extremt billigt hotell som påträffas nära Ungerns nationalmuseum på gatan Karoly Korut i Budapest.

från 180kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är mycket billigt och är beläget i Budapest (Jozsefvaros) med hotellrum som är inredda med standardutrustning. På Hotel Gloria Budapest går det att teckna ett hotellrum från 180 kr som billigast.

från 187kr.

Många omtyckta restauranger i Budapest ligger nära det väldigt billiga hotellet Central Green Hotel. Detta boende har tre stjärnor i standard och påträffas nära Hjältetorget med en pirslapp från 187 kr.

från 191kr.

På det billiga hotellet Hotel Luna får ni möjligheten att nyttja bekvämligheter som är det vanligaste till en kostnad från 191 kr. Ni hittar detta hotell i Budapest med en hotellstandard på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Budapest

Budapest är Ungerns huvudstad och ett populärt turistmål. Staden är och har länge varit väldigt rik på kultur och idag speglas det i att det finns väldigt mycket att se och uppleva här. Budapest har även väldigt mycket mysiga restauranger och serveringar och priserna är i överlag lägre än vad de är i Sverige, vilket inbjuder till såväl lyxiga måltider ute som shopping och andra nöjen.

Eftersom Budapest i allmänhet är en billig stad jämfört med storstäder i övriga Europa är även boendet till bra pris. Här kan du bo mitt i stadens centrala delar med närhet till sevärdheter av bästa slag från så lite som 300 kronor per natt i dubbelrum. Det finns även billiga hotell i utkanten av staden, skillnaden i pris är inte nödvändigtvis speciellt stor, men det kan vara ett bra alternativ om ni vill ha lugn och ro och inte störas av t.ex. buller.

Hotellkarta för Budapest

Karta över Budapest med hotell