Filtrera Hotell

Pris: 83-3850 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Prag

Hitta de bästa hotellen i Prag, Tjeckien för dig!
Visar 1-15 av 295 hotell i Prag. Inga hotell har filtrerats bort!
från 83kr.

Det är från 83 kr och uppåt som ni hittar på det tvåstjärniga hotellet Hotel 123. Hotellet anses vara bland de mest billiga du kan hitta och ni stöter på det nära T-Mobile arenan i Prag.

från 132kr.

Det 1-stjärniga hotellet Pension Beta är ett prisvärt hotell som enbart är beläget en bit från sevärdheterna Dvorak Museum och Vysehrad National Cultural Monument. Det är nära Prag-mässan längs med gatan Jaromirova som detta boende finns.

från 153kr.

Det är från priset 153 kr och uppåt som ni hittar på det 4-stjärniga hotellet Hotel U Divadla. Hotellet anses vara bland de absolut mest billiga hotellen i Prag och du finner det i Prag (Prague 4).

från 162kr.

Det mycket billiga hotellet Hotel Henrietta har endast de viktigaste bekvämtligheterna som exempelvis restaurang. Det är i Prag (Prague 8) och utmed vägen Ke Stirce som ni påträffar detta 3-stjärniga hotell.

från 167kr.

I Prag (Prague 9) finner du hotellet Hotel Brilliant som har en trestjärnig standard. Det är vid gatan Prosecka som detta boende är beläget och det är definitivt bland de mest överkomliga hotellen i staden.

från 167kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är Hotel Stary Pivovar ett fräscht och mycket billigt boende med hotellrum från 167 SEK. Hotellet har tre stjärnor som hotellstandard och finns i Prag (Prague 5).

från 174kr.

Penzion Sprint är ett hotell med 2 stjärnor i standard i Prag (Streshovice). Ni hittar detta boendet beläget jämte Cukrovarnicka och det är bland de mest billiga boendena i staden.

från 182kr.

Hotellet Hotel Jasmin är mycket billigt och har de enklaste bekvämligheterna. Hotellet hittar du längs vägen Sklonena som går nära O2 Arena och har en standard på tre stjärnor.

från 182kr.

Trestjärniga hotellet Hotel Monica är byggt i Prag (Prague 4) i Prag. Det är längs Vlnita A som ni påträffar detta boende och med 182kr per rum är det verkligen ej ett kostsamt val.

från 189kr.

En liten bit bort från sevärdheterna Prague TV Tower och State Opera finner du Pension Prague City, ett trestjärnigt hotell som är enkelt utan att avvisa kvalitén. Detta hotell finns längs med Stitneho nära TV-tornet Zizkov.

från 190kr.

Hotellet Hotel Fortuna Rhea är mycket billigt och har de mest enkla faciliteterna. Hotellet påträffar du längs gatan V uzlabine som ligger i Prag (Prague 10) och har en standard på 3 stjärnor.

från 194kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Grand är ett prisvärt boende som bara är beläget en liten bit ifrån sevärdheter som Prague TV Tower och Prague City Museum. Du stöter på detta boende längs med vägen Rohacova nära TV-tornet Zizkov.

från 196kr.

Det företagslämpade hotellet Hotel Golf har 3 stjärnor i hotellstandard och ligger på Plzenska. Hotellrummen har en kostnad från 196 SEK per dygn och exempel på faciliteter för affärsresenärer är företagstjänster och större konferensrum.

från 199kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Branik har rum till priser från 199 svenska kronor och uppåt. Det är i Prag (Prague 4) som du hittar boendet och det är bland de allra mest billiga hotellen i Prag.

från 203kr.

I Prag (Vrsovice) hittar du detta 3-stjärniga och mycket billiga hotell med rum inredda med standardutrustning. På hotellet Gallery Hotel SIS är det möjligt att under lågsäsong beställa ett hotellrum för 203 kr.

Alternativa resmål...

Om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad där du som turist och besökare möter en annorlunda värld. Prag har en otroligt intressant historia bara från de senaste hundra åren vilken har satt en tydlig prägel på staden. Här kan du uppleva häftiga och gripande museer, kultur i form av musik, dans och teater, samt shopping i mängder. Ett annat mycket känt kännetecken för just Prag och Tjeckien är ölen. Här är den nämligen inte bara god – den är billig också! I enighet med mycket annat som också är både bra och billig.

I Prag är det mycket billigt att bo hotell jämfört med vad det kostar i tillexempel Sverige. Du kan nämligen bo mitt i de centralaste delarna av stan på ett hotell med tre stjärnor för ungefär 300 kronor per natt för ett dubbelrum. Vill du bo ännu billigare kan du göra det en liten bit utanför centrum åt olika håll. Där ute kan du komma ner till priser som ligger mellan 100 och 200 kronor för en natt i dubbelrum på ett hotell med två till tre stjärnor.

De låga priserna på hotellen i Prag gör att du som besökare har mer pengar att spendera på annat. Det gör att din vistelse kan vara längre eller bli mer berikad. Men de gör också att du kan unna dig en högre standard på boendet än vad du hade gjort i vanliga fall i en annan europeisk stad.

Hotellkarta för Prag

Karta över Prag med hotell