Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 63kr.

De mest väsentliga bekvämligheter finner ni på det mycket billiga hotellet Generator Hostel Berlin East. Detta hotell är 1-stjärnigt och du springer på det vid vägen Storkower Strasse i Berlin (Prenzlauer Berg).

från 110kr.

Detta väldigt billiga hotell är beläget i Berlin (Friedrichshain), har 2 stjärnor i standard och rummen har inte mer än det enklaste. Ni kan boka hotellrum för 110 SEK per natt på hotellet All In Hostel / Hotel.

från 126kr.

Detta tvåstjärniga hotell hittas väldigt nära de populära sevärdheterna DDR Museum och Television Tower. Från 126 SEK kan du få ett hotellrum på det extremt billiga one80º Hostel Berlin nära Alexanderplatz i Berlin.

från 126kr.

Det är från 126 kr och uppåt som ni finner på det tvåstjärniga hotellet Industriepalast Hostel & Hotel. Detta hotell är väldigt billigt och ni påträffar det i Berlin (Friedrichshain).

från 141kr.

I Berlin (Kreuzberg) är hotellet Metropol Hostel Berlin placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Berlin Wall Museum (Museum Haus am Checkpoint Charlie) och Topography of Terror. Hotellet har en tvåstjärnig standard och med en kostnad från 141kr per natt är det definitivt ej ett kostsamt val.

från 146kr.

Det 2-stjärniga hotellet A&O Berlin Mitte är ett prisvärt boende som enbart ligger en bit bort ifrån sevärdheterna East Side Gallery och Nicholas Quarter. Detta boende är beläget längs Köpenicker Strasse i Berlin (Mitte).

från 154kr.

A&O Berlin Hauptbahnhof är ett tvåstjärnigt boende med ett pris från 154 svenska kronor per rum. Boendet finns i Berlin (Mitte) och det tycks vara bland de absolut billigaste hotellen i Berlin.

från 156kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som är extremt billigt och är beläget i Berlin (Friedrichshain) med hotellrum som är utrustade med det mest viktiga. På hotellet A&O Berlin Friedrichshain kan ni under lågsäsong få ett rum för 156 SEK.

från 188kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare boenden så kan det 2-stjärniga aletto Kudamm Hotel & Hostel vara något för er. Det är ett väldigt billigt hotell som hittas nära Berlin Zoo längs med gatan Hardenbergstrasse.

från 214kr.

Flera omtyckta matställen i Berlin finns nära det väldigt billiga hotellet aletto Jugendhotel Schoeneberg. Boendet har 2 stjärnor i klass och du finner det i Berlin (Tempelhof-Schöneberg) med priser från 214 kr för en natt.

från 219kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Pankow har standardfaciliteter. Hotellet är billigare än många andra hotell och rummen är utrustade med det mest huvudsakliga.

från 225kr.

Från 225 svenska kronor kan du få ett hotellrum på Enjoy Hotel Berlin City Messe, ett mycket billigt boende med bekvämligheter som är det enklaste. Boendet har två stjärnor som standard och ligger i Berlin (Wilmersdorf).

från 226kr.

Aldea Novum Berlin Centrum är ett trestjärnigt hotell med de mest nödvändiga bekvämligheter. Hotellet är bland de absolut mest billiga hotellen i Berlin och rummen är furnerade med det enklaste.

från 229kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är mycket billigt och är byggt i Berlin (Wedding) med rum som är försedda med standardutrustning. På JGH Berlin kan ni boka ett rum för 229 kr som billigast.

från 234kr.

Hotel 103 är ett omtyckt hotell med en hel del tillfredställda gäster sedan tidigare och finns i Berlin (Prenzlauer Berg). Det populära hotellet har två stjärnor i klass och med en kostnad från 234 kronor per natt är det ett mycket facilt pris på hotell.

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell