Filtrera Hotell

Pris: 510-1148 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Malmö

Hitta de bästa hotellen i Malmö, Sverige för dig!
Visar 1-15 av 32 hotell i Malmö. Inga hotell har filtrerats bort!
från 510kr.

STF Hotel & Hostel Malmö City har ett mycket bra läge nära till de omtyckta turistattraktionerna St. Petri (St. Peter's Church) och Lilla Torg (Little Square). Detta boende är 3-stjärnigt och du stöter på det i Malmö intill gatan Ronngatan.

från 525kr.

Det företagsanpassade hotellet Elite Hotel Savoy har fyra stjärnor i standard och ligger på vägen Norra Vallgatan. Här företagsfaciliteter som rum för konferens, bolagscenter m.m. och med en kostnad från 525 SEK per natt.

från 525kr.

Bosses Gästvåningar - Hostel är ett tvåstjärnigt boende som du finner på Södra Förstadsgatan B och som har ett pris från 525 svenska kronor per natt. Rummen på hotellet har det vanligaste.

från 543kr.

Håll dig i bra skick under ditt besök i Malmö med motionsanläggningen på det 3-stjärniga Ibis Malmö. De extremt billiga rummen har en prislapp från 543 kronor och är utrustade med det viktigaste för ett hotellrum.

från 578kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna St. Petri (St. Peter's Church) och Lilla Torg (Little Square) ligger ett fyrstjärnigt hotell vid namn Best Western Hotel Royal som är ett bra boende. Detta hotell finns längs Norra Vallgatan nära Rådhuset.

från 578kr.

Hotellet Moment Hotels har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är oerhört billigt och rummen är försedda med det vanligaste.

från 601kr.

Mayfair Hotel Tunneln är ett beundrat hotell med ett stort antal belåtna hotellgäster och finns nära S:t Petri kyrka. Det populära boendet har fyra stjärnor i klass och är ett billigt val i Malmö.

från 614kr.

Elite Hotel Residens är ett billigt hotell med de mest betydelsefulla faciliteter. Detta boende har fyra stjärnor i standard och du hittar det vid gatan Adelgatan nära S:t Petri kyrka.

från 618kr.

Inte långt ifrån turistattraktionerna Lilla Torg (Little Square) och St. Petri (St. Peter's Church) finnner ni hotellet Continental Hotel som är beläget nära Lilla Torg. Boendet är jämförelsevis billigt och med en standard på 2 stjärnor.

från 618kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och påträffas nära Lilla Torg där hotellrummen har det enklaste. Teaterhotellet är namnet på hotellet och det går att beställa ett hotellrum från 618 kr under lågsäsong.

från 618kr.

På Hotel Baltzar bor man billigt och har nära till många populära matställen i Malmö. Det är nära Lilla Torg som ni påträffar detta trestjärniga boende med en kostad från 618 SEK per rum och natt.

från 622kr.

First Hotel Jörgen Kock är ett 3-stjärnigt hotell som du hittar längs med Jörgen Kocksgatan och som kostar från 622 svenska kronor per rum. Rummen på hotellet har det mest nödvändiga.

från 623kr.

Hotell Astoria är ett trestjärnigt boende med priser från 623 kronor per rum och natt. Det är nära Lilla Torg i Malmö som ni stöter på detta boende och det är rätt bra i pris.

från 643kr.

Hotellet Sturup Airport Hotel ligger i anslutning till flygplatsen med en 4- standard. Boendet finnes vid Sturups Flygplats Box och priset för ett rum anses inte vara dyrt i jämförelse med andra hotell i Malmö.

från 672kr.

Det 4-stjärniga hotellet Grand Hotel Garden bedöms vara prisvärt och ligger en bit ifrån sevärdheterna St. Petri (St. Peter's Church) och Lilla Torg (Little Square). Detta boende finns utmed Baltzarsgatan nära S:t Petri kyrka.

Alternativa resmål...

Om Malmö

Malmö är Sveriges största sydliga stad. Det är också en stad som präglas av ett rikt och omväxlande kulturliv. Hit är det enkelt att ta sig både som svensk och för andra länders invånare, då Öresundsbron som utgår från just Malmö knyter samman Sverige med Europa. Som gäst i Malmö kan du antingen välja att känna på storstadspulsen och shoppa i stora shoppingcenter eller varva ner i en lummig och mysig park. Om du är mer kulturellt intresserad finns det sevärdheter runt om i hela staden, se dem lite på måfå eller gå på sightseeing. Självklart finns det även ett rikt utbud av nattklubbar och andra nöjen.

I Malmö kan du bo väldigt centralt nära intill tågstationen, eller nära till shoppingen, för ett väldigt bra pris om du jämför med många andra stora städer. En hotellnatt hos en mer eller mindre välkänd hotellkedja i stan med denna geografiska placering i staden kan du få för runt 500-600 kronor. Ett mycket bra pris som får anses billigt, speciellt då du när du bor så pass centralt kan få ut mer av din vistelse. Du slipper då onödiga transporter och kan istället promenera till många av stadens centrala attraktioner. Att många av dessa hotell ligger så nära tågstationen är också väldigt praktiskt om du ska resa till och från Malmö med just tåg som färdmedel.

Hotellkarta för Malmö

Karta över Malmö med hotell