Filtrera Hotell

Pris: 510-1148 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Malmö

Hitta de bästa hotellen i Malmö, Sverige för dig!
Visar 31-32 av 32 hotell i Malmö. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1042kr.

Vid gatan Maester Johansgatan ligger lyxhotellet Renaissance Malmo Hotel beläget nära Lilla Torg. Den lyxiga tillvaron ger en bra harmoni med t.ex. gym och kemtvätt.

från 1148kr.

Ett beundrat hotell är Hotel Mäster Johan som ni påträffar nära Lilla Torg och har flera nöjda hotellgäster. Det populära boendet har 4 stjärnor i klass och prisklassen hör till de dyraste i Malmö.

Alternativa resmål...

Om Malmö

Malmö är Sveriges största sydliga stad. Det är också en stad som präglas av ett rikt och omväxlande kulturliv. Hit är det enkelt att ta sig både som svensk och för andra länders invånare, då Öresundsbron som utgår från just Malmö knyter samman Sverige med Europa. Som gäst i Malmö kan du antingen välja att känna på storstadspulsen och shoppa i stora shoppingcenter eller varva ner i en lummig och mysig park. Om du är mer kulturellt intresserad finns det sevärdheter runt om i hela staden, se dem lite på måfå eller gå på sightseeing. Självklart finns det även ett rikt utbud av nattklubbar och andra nöjen.

I Malmö kan du bo väldigt centralt nära intill tågstationen, eller nära till shoppingen, för ett väldigt bra pris om du jämför med många andra stora städer. En hotellnatt hos en mer eller mindre välkänd hotellkedja i stan med denna geografiska placering i staden kan du få för runt 500-600 kronor. Ett mycket bra pris som får anses billigt, speciellt då du när du bor så pass centralt kan få ut mer av din vistelse. Du slipper då onödiga transporter och kan istället promenera till många av stadens centrala attraktioner. Att många av dessa hotell ligger så nära tågstationen är också väldigt praktiskt om du ska resa till och från Malmö med just tåg som färdmedel.

Hotellkarta för Malmö

Karta över Malmö med hotell