Filtrera Hotell

Pris: 531-1008 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Karlskrona

Hitta de bästa hotellen i Karlskrona, Sverige för dig!
Visar 1-7 av 7 hotell i Karlskrona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 531kr.

Vid gatan Ronnebygatan finnes det 4-stjärniga hotellet First Hotel Statt som har hotellrum från 531 svenska kronor. Utstyrseln på hotellrummen består av det enklaste.

från 549kr.

Hotell Angöringen är ett fyrstjärnigt hotell som ni hittar vid gatan August Palmgrens Vag och som har en kostnad från 549 kr per rum och natt. Endast det mest nödvändiga är exempel på vad hotellrummen har att erbjuda.

från 695kr.

På Hotell Conrad stöter ni på hotellrum från 695 SEK, en standard på tre stjärnor och ett läge vid Vastra Kopmansgatan. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellrummen har som utbud.

från 695kr.

Det 3-stjärniga Hotell Aston har hotellrum till ett pris från 695 SEK och ni hittar det längs Landbrogatan. På rummen kan ni ta del av det mest nödvändiga.

från 711kr.

Det 4-stjärniga First Hotel JA har lediga rum till en kostnad från 711 kronor och ni stöter på det längs Borgmästaregatan. Utrustningen på hotellrummen omfattar det mest viktiga.

från 825kr.

På Clarion Collection Hotel Carlscrona finnes lediga hotellrum från 825 kronor, en standard på 4 stjärnor och ett läge utmed Skeppsbrokajen. På hotellrummen kan du ta del av det mest väsentliga.

från 1008kr.

På Scandic Karlskrona påträffar du hotellrum från 1008 kronor, en hotellstandard på fyra stjärnor och ett läge utmed Skeppsgossegatan. Rummen på hotellet har det enklaste.

Alternativa resmål...

Om Karlskrona

Karlskrona ligger i Blekinge i södra Stockholm, staden är utspridd både på fastlandet och i Blekinges skärgård. Staden har en lång historia och 1998 upptogs delar utav stadens centrum på UNESCO:s världsarvslista. Karlskrona är ett perfekt resmål om somrarna då badmöjligheterna i skärgården är fantastiska. Här finns dels 32 officiella badplatser, men på öarna gömmer sig hundratals små badvikar. Det finns även möjlighet att ta den lokala färjan mellan öarna eller varför inte hyra sig en egen segelbåt? Själva stadens centrum finns på ön Trossö, här kan man gå runt och bara förstummas utav stadens fantastiska ansikte, de gamla husen och de storslagna kyrkorna.

Det finns flera billiga hotell i Karlskrona. Många av dem ligger i stadens centrum på Trossö, men det går också att hitta flera stycken på de mindre öarna runt omkring. Hotellens priser ligger runt tusen kronor per natt vilket, med tanke på den storslagna omgivningen naturligtvis är billigt. Om somrarna vill många besöka Kalrlskrona och ta del av dess skärgård och unika miljö, så det kan vara bra att vara ute i lite god tid när man skall boka hotell.

Hotellkarta för Karlskrona

Karta över Karlskrona med hotell