Filtrera Hotell

Pris: 499-1346 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Båstad

Hitta de bästa hotellen i Båstad, Sverige för dig!
Visar 1-2 av 2 hotell i Båstad. Inga hotell har filtrerats bort!
från 499kr.

Pensionat Neptun är ett tvåstjärnigt boende som ni påträffar vid vägen Havsbadsvägen och som har en kostnad från 499 kr per hotellrum. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellets rum har att erbjuda.

från 1346kr.

På Hotell Hovs Hallar stöter du på lediga rum från 1346 svenska kronor, en hotellstandard på 4 stjärnor och ett läge vid Hovshallavägen. Hotellets rum är furnerade med standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Båstad

Båstad ligger i Skåne i södra Sverige. Staden ligger precis i början utav Bjärehalvön som är ett fantastiskt naturområde. Båstad har historiskt varit en kurort dit människor har kommit för att kurera sig och området är fortfarande mycket populärt för den som vill vila upp sig. Här finns många olika sandstränder och underbara omgivningar att bara vandra runt i. Men du kan också rida eller cykla eller ägna dig åt andra aktiviteter. Båstad är även känt för att vara en riktig tennis stad, här finns nordens största utomhusanläggning för tennis. Två veckor om året anordnas dessutom tennisveckorna då du både kan titta på tennis men också spela själv. Det finns flera hotell i Båstad och runt om på Bjärehalvön. Priserna kan variera ordentligt, men det beror helt och hållet på vad du är ute efter. Det finns vandrarhem som bara kostar några hundralappar och så finns det lite finare hotell som du får betala lite mer för. Det är hur som helst prisvärt. Hotellet bör bokas i god tid då många vill besöka Båstad om somrarna.

Hotellkarta för Båstad

Karta över Båstad med hotell