Filtrera Hotell

Pris: 783-956 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Roskilde

Hitta de bästa hotellen i Roskilde, Danmark för dig!
Visar 1-2 av 2 hotell i Roskilde. Inga hotell har filtrerats bort!
från 783kr.

Det trestjärniga hotellet Comwell Roskilde hittar du på Vestre Kirkevej och har en kostnad från 783 svenska kronor. Endast det mest nödvändiga är exempel på vad hotellets rum har att bjuda på.

från 956kr.

Vid gatan Søndre Ringvej stöter ni på det fyrstjärniga hotellet Scandic Roskilde som har hotellrum från 956 kronor. På rummen kan du ta del av det mest huvudsakliga.

Alternativa resmål...

Om Roskilde

Roskilde är en stad som ligger på Själland som är den största utav de öar som utgör Danmark. Staden är kanske allmänt mest känd för Roskildefestivalen som har hållits i Roskilde sedan 1971. Festivalen hålls vanligtvis i slutet av juli eller börja av juli och då kommer det människor från hela världen till staden. Men Roskilde har mycket att bjuda på även när det inte är festival. Här finns en del gamla byggnader bland annat Roskilde domkyrka som finns med på UNESCO:s världsarvslista, kyrkan byggdes på 1000-talet. Här finns också olika museum. Roskilde är absolut värt ett besök om inte annat för att det är en vacker stad.

Det finns ett flertal billiga hotell att välja mellan när man åker till Roskilde. Inne i centrala Roskilde är det lite sämre med hotell. Men de hotell som finns ligger inte långt bort, det handlar bara om någon kilometer in till city i de flesta fallen. Hotellen är relativt billiga, priserna ligger på runt 2000 kronor per natt och då är det dessutom riktigt fina hotell.

Hotellkarta för Roskilde

Karta över Roskilde med hotell