Filtrera Hotell

Pris: 135-1583 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Köpenhamn

Hitta de bästa hotellen i Köpenhamn, Danmark för dig!
Visar 1-15 av 52 hotell i Köpenhamn. Inga hotell har filtrerats bort!
från 135kr.

Det omtyckta hotellet Generator Hostel Copenhagen påträffas nära Strøget. Det populära boendet har 2 stjärnor i klass och det är bland de mest överkomliga hotellen i Köpenhamn.

från 135kr.

Med komfortabel övernattning och en hotellstandard på 3 stjärnor har ni nära till de populära attraktionerna Nyhavn och Tivoli Gardens. Danhostel Copenhagen Downtown är ett mycket billigt hotell nära Strøget i Köpenhamn med ett pris från 135 kr som lägst.

från 269kr.

City Hotel Nebo är ett tvåstjärnigt hotell i Köpenhamn med standardfaciliteter. Hotellet anses vara bland de mest billiga du kan få tag på och hotellets rum har bland annat värdeförvaring, Internetanslutning och TV (Lokala kanaler).

från 337kr.

Med komfortabel övernattning och en klass på två stjärnor har ni bara ett litet gångavstånd till de efterfrågade turistattraktionerna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Det är nära Ny Carlsberg Glyptotek i Köpenhamn som ni finner Hotel Copenhagen, ett mycket billigt hotell med pris från 337 SEK som billigast.

från 354kr.

Absalon Annex Hotel är ett enstjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och är beläget nära attraktioner som Tivoli Gardens och Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket). Detta boende är beläget utmed Helgolandsgade nära Tivoli.

från 357kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är stationerat hyfsat nära efterfrågade attraktionerna Tivoli Gardens och Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket). Zleep Hotel Astoria Copenhagen är ett väldigt billigt hotell nära Tivoli i Köpenhamn med en kostnad från 357 SEK som lägst.

från 357kr.

Hotellet Zleep Hotel Centrum är placerat inte mer än en bit bort från sevärdheterna Tivoli Gardens, Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Round Tower (Rundetaarn). Med detta hotells standard på 3 stjärnor anses detta hotell vara synnerligen billigt.

från 399kr.

Copenhagen Star Hotel är ett extremt billigt hotell i Köpenhamn med flera omtyckta matställen inom kort avstånd. Rummen har ett pris från 399 SEK och det är nära Tivoli som man du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 402kr.

Detta hotell är billigt, har två stjärnor, finnes i Kastrup (Tårnby) och har rum furnerade med det mest nödvändiga. Copenhagen Go Hotel är hotellets namn och det är möjligt att boka hotellrum från 402 kronor per rum och natt.

från 443kr.

Med en 3-stjärnig klass är detta ett mycket bra boende inte långt ifrån efterfrågade sevärdheter som Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Det är nära Tivoli i Köpenhamn som ni finner Richmond Hotel, ett billigt hotell med priser från 443 kr per dygn.

från 443kr.

Hotellet CABINN Metro har vanliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Boendet anses vara billigt och hotellets rum har standardutrustning.

från 447kr.

Hotel Amager är ett tvåstjärnigt hotell utan stor tillgång av bekvämligheter. Hotellrummen är utrustade med det mest huvudsakliga och med tillträde till TV (Lokala kanaler).

från 448kr.

Hotellet Hotel Fox är byggt inte mer än en bit från sevärdheterna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket), Rosenborg Castle och Tivoli Gardens. Detta hotell är ett trestjärnigt hotell och är ett prisvärt val med hotellrum för 448 kr.

från 466kr.

En kort bit från Hotel Ansgar finner ni de populära sevärdheterna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Detta trestjärniga hotell finnes på gatan Colbjornsensgade i Köpenhamn.

från 488kr.

CABINN City, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som ligger nära turist-attraktionerna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Det är på gatan Mitchellsgade nära Tivoli som du finner detta hotell.

Alternativa resmål...

Om Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad, nära till hands för dig som är svensk då den är på andra sidan av Öresundsbron som börjar i Malmö från Sveriges sida sett. Köpenhamn har mycket att erbjuda dig som besökare, här hittar du kultur när den är som bäst, vad sägs till exempel om stilren och snygg skandinavisk design? I Köpenhamn hittar du även nöjen av alla dess slag, i själva stan finns det berömda tivoli och bara en liten bit utanför finns det ännu större nöjesfältet Bakken! Självklart kan du också ägna dig åt shopping, eller bara koppla av på någon härlig restaurang eller servering i stan.

Både i Köpenhamns centrum och nära centrum kan du hitta fina hotell som erbjuder rum från runt 800 kronor per natt. Det är ett förhållande vis bra pris då Köpenhamn är en stor stad, men också med tanke på att den danska kronan är dyrare än den svenska. När du bor i centrum har du dessutom nära till nästan alla aktiviteter och nöjen som du kan tänka dig vilja ägna dig åt.

Ännu billigare kan du självklart komma undan, men då med mindre bekvämlighet. I Köpenhamns stadsdel Vesterbro och runt Tivoli finns det hotell som har rum från 650 kronor natten. Vesterbro och Tivoli ligger centralt och mycket nära tågstationen, men för att komma in till Köpenhamns allra centralaste delar krävs en liten promenad. Den behöver dock inte alls vara speciellt lång och det är också ett bar sätt att upptäcka stan på.

Hotellkarta för Köpenhamn

Karta över Köpenhamn med hotell