Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 76-90 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 409kr.

I Berlin (Tiergarten) ligger detta trestjärniga och billiga hotell med rum inredda med det mest viktiga. På Alfa Hotel går det att få hotellrum för 409 kr.

från 409kr.

Ibis Berlin Dreilinden, ett tvåstjärnigt hotell i Berlin i Kleinmachnow (Dreilinden). Det är på Heinrich Hertz Strasse Dreilinden som du stöter på detta boende och är ett prisvärt boende i Berlin.

från 409kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är billigt och är beläget nära Kejsar Wilhelms minneskyrka med rum som är inredda med exempelvis TV (Lokala kanaler), minibar och Internet. Air in Berlin Hotel är namnet på detta hotell och det går att lägga beslag på ett rum på hotellet från 409 kronor när det inte är högsäsong.

från 409kr.

Hotel & Apartments Zarenhof Berlin Mitte är ett populärt hotell med tre stjärnor och väldigt många tacksamma hotellgäster. Det är längs med Eichendorffstr. nära Berlinmurmonumentet som ni påträffar detta billiga hotell.

från 409kr.

På Quality Hotel Berlin Tegel hittar du hotellrum från 409 kronor per natt och en hotellstandard på fyra stjärnor. Hotellet bedöms vara tämligen billigt och ni stöter på det i Berlin (Mitte).

från 409kr.

Ett populärt hotell är Leonardo Hotel Berlin som ni finner i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) och har ett stort antal tillfredställda gäster sedan tidigare. Boendet har en klass på tre stjärnor och tillhör de billiga alternativen i staden.

från 409kr.

Träna kondition med gymmet på det fyrstjärniga NH Berlin City West när du ej njuter av Berlin. Rummen på hotellet ligger från 409 kr, är extremt billiga och är försedda med till exempel minibar, TV (Lokala kanaler) och värdeförvaringsbox.

från 409kr.

Håll dig i form under ditt besök i Berlin med gymmet på det fyrstjärniga NH Berlin Treptow. Hotellrummen ligger från 409 kronor, är extremt billiga och har det vanligaste.

från 410kr.

Hotellet Melarose Feng Shui Hotel är byggt endast en bit från sevärdheterna Volkspark Friedrichshain, Judischer Friedhof Prenzlauer Berg och Kollwitzplatz. Hotellet har en trestjärnig klass och får betraktas som ett billigt boende i Berlin med hotellrum från 410kr.

från 412kr.

Det företagslämpade hotellet Days Inn Berlin City South har 3 stjärnor i hotellstandard och finnes vid gatan Sonnenallee. Större konferensrum och företagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har ett pris från 412 kronor per dygn.

från 413kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Benn har endast viktiga faciliteter. Detta boende anses vara jämförelsevis bra i pris och hotellets rum har det enklaste och med tillträde till minibar.

från 413kr.

Från Tryp by Wyndham Berlin City West har du inte långt till några välbesökta turistattraktioner som exempelvis Kaiser Wilhelm Memorial Church och Zoologischer Garten (Berlin Zoo). Detta trestjärniga hotell finner du på vägen Lietzenburger Str. i Berlin.

från 413kr.

Om bekvämligheter som restaurang, hälsoklubb och bar är en önskan så kan kanske Holiday Inn Berlin Mitte vara det extremt billigt hotellet för er med en kostnad från 413 SEK per natt. Detta boende har en fyrstjärnig standard och påträffas i Berlin (Mitte).

från 413kr.

På hotellet Leonardo Hotel Berlin City Süd får ni bo med en standard på 4 stjärnor och rum på hotellet från 413 SEK per natt. Det extremt billiga boendet finner ni i Berlin (Neukölln).

från 414kr.

Det billigahotellet AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm hittas inom kort avstånd till åtskilliga topprestauranger i Berlin. Detta boende har 3 stjärnor i standard och finnes nära Kejsar Wilhelms minneskyrka med en kostad från 414 SEK per dygn.

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell