Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 301-309 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1417kr.

Önskar du gå ner i varv med torrbastu, hälsoklubb och spa? Då kan spahotellet Grand Hyatt Berlin vara ett utmärkt val. Detta underbara spahotell med fem stjärnor finns på vägen Marlene Dietrich Platz nära Potsdamer Platz.

från 1504kr.

Detta hotell har fem stjärnor, finns nära Segerkolonnen och har hotellrum inredda med exempelvis minibar, luftkonditionering och safebox. På Das Stue går det att beställa ett hotellrum för 1504 kr som billigast.

från 1543kr.

Nära Brandenburg-porten finnes det populära spa-hotellet Hotel Adlon Kempinski som erhållit ett väldigt fint betyg av tidigare gäster. Hotellet har en klass på 5 stjärnor och med ett pris per hotellrum från 1543kr så är det inte billigt i jämförelse med andra hotell.

från 1579kr.

Ett omtyckt hotell som fått ta emot ett superomdöme är Old Town Apartments Metzer Strasse som ligger i Berlin (Prenzlauer Berg). Detta boendes standard är på 3 stjärnor och anses absolut inte höra till de billigaste hotellen.

från 1726kr.

Lyxhotellet Waldorf Astoria Berlin är stationerat nära Kejsar Wilhelms minneskyrka vid vägen Hardenbergstr.. Det glansfulla hotellet har stiliga faciliteter som bland annat massage, hälsoklubb och bastu.

från 1862kr.

Det mysiga hotellet Schlosshotel im Grunewald, ALMA Berlin har en klass på 5 stjärnor och är ett utmärkt alternativ för en kärleksfull weekend. Rummen på hotellet kan du reservera från 1862 svenska kronor och du hittar hotellet i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf).

från 1959kr.

Regent Berlin är ett spahotell med spa, hälsoklubb och massage tillsammans med en atmosfär som är lyxig och lugn. Ni stöter på detta femstjärniga spahotell nära Pergamentmuseet vid gatan Charlottenstr..

från 2103kr.

Rocco Forte Hotel De Rome är ett femstjärnigt boende i Berlin med en sagolik prägel. Rummen på hotellet har en prislapp från 2103 kr för en sagolik stämning och detta boende påträffas nära Pergamentmuseet i Berlin.

från 3317kr.

City54 Hotel & Hostel är ett 2-stjärnigt hotell i nära Berlinmurmonumentet. Ni finner detta boendet byggt jämte gatan Chausseestr. och det hör inte till de billigaste hotellen i Berlin.

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell