Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 121-135 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 467kr.

De mest avgörande faciliteter påträffar du på hotellet Ibis Berlin Airport Tegel. Hotellet är tvåstjärnigt och du springer på det längs med Alt reinickendorf i Berlin (Reinickendorf).

från 468kr.

Hotel Majestic är ett prisvärt trestjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheter som Story of Berlin och Kurfurstendamm (Kurfurstendam). Det är i Berlin (Wilmersdorf) utmed gatan Brandenburgische Str. som boendet påträffas.

från 484kr.

Hotellet Holiday Inn Berlin City Center East Prenzlauer Allee är väldigt billigt och har faciliteter som restaurang, gym och pub. Hotellet är 4-stjärnigt och ni springer på det längs med vägen Prenzlauer Allee i Berlin (Prenzlauer Berg).

från 489kr.

Park Inn by Radisson Berlin City - West, ett prisvärt hotell med 4 stjärnor som är beläget nära turist-attraktionerna Story of Berlin och Kurfurstendamm (Kurfurstendam). Det är i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) längs med vägen Emser Strasse som boendet ligger.

från 491kr.

East-Side Hotel är ett hotell som finns i Berlin (Friedrichshain) och inte långt bort från sevärdheterna Hops & Barley och East Side Gallery. Med en standard på 3 stjärnor bedöms boendet vara vardagligt utan att glömma kvalitén.

från 491kr.

Best Western Grand City Hotel Berlin Mitte är ett hotell med 4 stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är försedda med det mest huvudsakliga du kan behöva för natten.

från 492kr.

Det tvåstjärniga hotellet Ibis Berlin Messe hittar du i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) i Berlin. Det är på Messedamm som ni påträffar detta boende och det tillhör ett mellansegment i pris med 492kr för ett rum.

från 492kr.

Med ett kort avstånd till populära turistattraktioner som Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Kaiser Wilhelm Memorial Church kanske hotellet Berlin Mark Hotel ett schyst val. Hotellet har en standard på 4 stjärnor och du hittar det intill vägen Meinekestr. i Berlin.

från 492kr.

Det är från priset 492 kr och uppåt som du hittar på det 2-stjärniga hotellet Ibis Berlin Spandau. Det lite dyrare boendet stöter du på i Berlin (Spandau).

från 492kr.

Nära Checkpoint Charlie Museum ligger det omtyckta hotellet Angleterre Hotel som fått ett mycket fint omdöme av tidigare hotellgäster. Det populära hotellet har fyra stjärnor i standard och det tillhör ett mellansegment i pris med 492 kronor för ett hotellrum.

från 492kr.

Det billiga hotellet Park Plaza Prenzlauer Berg Berlin har de mest grundläggande bekvämtligheterna som bl.a. restaurang. Detta hotell stöter du på utmed vägen Storkower Strasse som är belägen i Berlin (Prenzlauer Berg) och har en standard på 4 stjärnor.

från 492kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på fyra stjärnor i Berlin (Tempelhof-Schöneberg) och hotellrum med det mest viktiga du kan tänkas vara i behov av. Mercure Hotel Berlin an der Urania, Ex Hotel Castor the Vine är namnet på detta hotell och det är möjligt att teckna ett hotellrum från 492 kr när det inte är högsäsong.

från 492kr.

I Berlin (Neukölln) ligger detta fyrstjärniga och billiga hotell med rum furnerade med det mest huvudsakliga. Detta boendes namn är Mercure Hotel Berlin Tempelhof Airport och det går att beställa ett rum från 492 kronor per dygn.

från 492kr.

Ibis Berlin Neukoelln är ett boende som kostar från 492 svenska kronor per natt och där ni kan nyttja bekvämligheter som är standard för hotell. Detta boende har tre stjärnor som hotellstandard och ligger i Berlin (Neukölln).

från 492kr.

Träningslokalen på det 4-stjärniga art'otel berlin city center west, by Park Plaza ger er ett ypperligt tillfälle att träna musklerna under er vistelse i Berlin. Utrustningen i de billiga hotellrummen är standardutrustning, och de kostar från 492 SEK.

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell