Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 46-60 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 343kr.

Abacus Tierpark Hotel är ett fyrstjärnigt hotell utformat för affärsresenärer och finns längs gatan Franz Mett Str.. Du kan bli en hotellgäst från 343 kr och det finns bl.a. större konferensrum och konferensrum att använda.

från 343kr.

I Berlin (Friedrichshain) och nära sevärdheterna East Side Gallery och Hops & Barley finnes PLUS Berlin. Med detta boendes standard på tre stjärnor bedöms detta boende vara billigt.

från 351kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Story of Berlin och Oranienburgerstrasse finnner ni hotellet Hotel Carolinenhof som är beläget i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf). Detta hotell är ett trestjärnigt hotell och är ett prisvärt alternativ med eget hotellrum från 351 kronor.

från 351kr.

Kaiser Wilhelm Memorial Church och Zoologischer Garten (Berlin Zoo) är omtyckta sevärdheter som ni påträffar nära detta 3-stjärniga logi. Det är i Berlin (Wilmersdorf) som du påträffar Astrid Hotel am Kurfuerstendamm, ett billigt hotell med priser från 351 SEK per dygn.

från 351kr.

Citylight Hotel är ett hotell med 2 stjärnor och vanliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta boende är billigt och rummen är rustade med det vanligaste.

från 351kr.

Från 351 kronor kan ni få ett rum på Hotel & Hostel Friedrichshain, ett billigt hotell med faciliteter som är det enklaste. Det är i Berlin (Friedrichshain) som du hittar detta trestjärniga boende.

från 351kr.

Hotel Pension Rheingold är ett prisvärt 3-stjärnigt hotell inte speciellt långt ifrån sevärdheter som Story of Berlin och Kurfurstendamm (Kurfurstendam). Boendet ligger längs med Xantener Str. i Berlin (Wilmersdorf).

från 351kr.

Längs gatan Soemmeringstrasse finner du det företagsvänliga hotellet ECONTEL HOTEL Berlin Charlottenburg med en standard på tre stjärnor. Rummen kostar från 351 svenska kronor per natt och exempel på faciliteter för bolag är bolagscenter och kemtvätt.

från 351kr.

I Berlin (Weissensee) finnes hotellet Comfort Hotel Weissensee som har en trestjärnig standard. Ni hittar det vid Rennbahnstrasse och är ett förmånligt hotell med rum från 351 kr.

från 353kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är billigt och ligger nära Berlinmurmonumentet med hotellrum som är furnerade med bland annat TV (Lokala kanaler), värdeförvaring och Internet. På hotellet Hotel4Youth am Mauerpark är det möjligt att under lågsäsong beställa ett rum för 353 kronor.

från 357kr.

Hotellet Days Inn Berlin Meriden är billigt och har faciliteter som utomhuspool, restaurang och gym. Detta hotell är tvåstjärnigt och ni påträffar det längs med Berlin Turnpike i Berlin.

från 359kr.

Det fyrstjärniga hotellet Grand City Hotel Berlin East har de mest grundläggande bekvämligheter. Detta hotell anses vara billigt och hotellets rum har det mest väsentliga men med tillträde till Internet.

från 359kr.

Ganska nära sevärdheterna Brohan Museum och Charlottenburg Palace (Schloss Charlottenburg) ligger ett trestjärnigt hotell vid namn APAROTEL Berlin som bedöms vara vardagligt utan att slarva med kvalitén. Det är nära Slottet Charlottenburg utmed gatan Osnabruecker Strasse som detta hotell ligger.

från 367kr.

Det omtyckta hotellet Lindemanns har 3-stjärnig hotellstandard och har fått bra vitsord. Det är på vägen Potsdamer Strasse i Berlin (Tempelhof-Schöneberg) som du hittar detta billiga hotell.

från 367kr.

Holiday Inn Berlin City East - Landsberger Allee är ett hotell med fyra stjärnor i Berlin (Lichtenberg). Detta hotell finns på gatan Landsberger Allee och hör till de billiga alternativen.

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell