Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 31-45 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 281kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Kolumbus har standardfaciliteter. Hotellet är väldigt billigt och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 286kr.

I Berlin (Mitte) finner du detta trestjärniga och väldigt billiga hotell med rum furnerade med det mest nödvändiga. Ni kan teckna rum för 286 kronor på hotellet Grand City Hotel Berlin Mitte.

från 297kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Abendstern är ett prisvärt boende som bara är beläget en liten bit från sevärdheterna Kurfurstendamm (Kurfurstendam) och Story of Berlin. Det är på gatan Stuttgarter Platz i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) som du finner boendet.

från 304kr.

Det trestjärniga hotellet Fjord Hotel Berlin har inte ett lyxigt utbud av bekvämligheter. Hotellrummen är försedda med det enklaste men med tillträde till Internet.

från 304kr.

Hotel Bellevue är ett hotellboende beläget i Berlin (Wilmersdorf) och inte långt bort från sevärdheterna Kaiser Wilhelm Memorial Church och Story of Berlin. Hotellet har en trestjärnig standard och det hör definitivt till de billigaste hotellen i staden.

från 304kr.

Det väldigt billigahotellet Quentin Berlin finns inom kort gångavstånd till många bra matställen i Berlin. Det är i Berlin (Wilmersdorf) som du stöter på detta trestjärniga boende med ett pris från 304 kr.

från 304kr.

Det trestjärniga hotellet SensCity Hotel Albergo har standardfaciliteter. Detta hotell är synnerligen billigt och rummen är furnerade med bl.a. Internet, värdeförvaring och minibar.

från 305kr.

Det billiga hotellet Potsdamer Inn har ett pris från 305 kr per hotellrum och har faciliteter som är det vanligaste. Detta boende har tre stjärnor som hotellstandard och ligger i Berlin (Tempelhof-Schöneberg).

från 309kr.

I Berlin (Reinickendorf) stöter du på detta billiga hotell som är tvåstjärnigt och där rummen är furnerade med det enklaste. På hotellet Hotel Bärlin kan du under lågsäsong få ett hotellrum från 309 SEK.

från 312kr.

Det billiga hotellet Akademie Berlin-Schmöckwitz har de mest väsentliga faciliteterna som tillexempel bastu. Detta hotell har en klass på 3 stjärnor och du påträffar det i Berlin längs med gatan Wernsdorfer Str..

från 313kr.

Detta hotell är billigt, har 3 stjärnor, hittas i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) och har hotellrum försedda med det vanligaste. På Ivbergs Hotel Berlin Messe går det att boka ett hotellrum för 313 kronor som billigast.

från 313kr.

Det billiga hotellet Ivbergs Hotel Charlottenburg har endast det mest väsentliga utbudet av bekvämligheter. Detta boende är 3-stjärnigt och du stöter på det vid vägen Neue Kantstr. i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf).

från 326kr.

Detta billiga hotell är placerat i Berlin (Lichtenberg), har 3 stjärnor i standard och rummen har endast det enklaste. Detta boendes namn är Hotel Alte Feuerwache och det går att boka ett hotellrum för 326 kronor per dygn.

från 329kr.

Days Inn Berlin är ett tvåstjärnigt hotell utan stor tillgång av faciliteter. Detta boende är billigt och rummen är försedda med standardutrustning.

från 334kr.

Om bekvämligheter som är det enklaste är något ni måste ha så kan kanske Hotel Agon Franke vara det billigt hotellet för er med ett pris från 334 kr per natt. Boendet har 3 stjärnor som hotellstandard och är beläget i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf).

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell